Search
Close this search box.

Junija se na Ivarčkem jezeru obeta pestro dogajanje za vse generacije

Jože Anželak
Knmedia.net

Na Ivarčkem jezeru za vas pripravljajo pestro dogajanje v juniju z vrsto dogodkov za najmlajše in starejše.

5. 6. od 10.00-15.00 ure ŽIV ŽAV: TEATER
– otroška predstava SIRKEC SIRKEC
– Čukove ustvarjalne delavnice
– poslikava obraza
– animacija in otroški ples

Vrhunec prvega letošnjega ŽIV ŽAV-a bo prav zagotovo nastop teatra CIZAMO z otroško predstavo: SIRKEC SIRKEC. Neroden, vendar zabaven in igriv klovn z otroci deli izkušnje, ki si jih je nabral v cirkusu. Bi radi videli leteče kokoške in najbolj nagajiv klobuk? Zupi si naj bolj od vsega želi, da bi ga otroci sprejeli in imeli radi. Zato jih celo poskuša podkupiti z največjim darilom na svetu. Vendar darilo, v veselje vseh prisotnih nemudoma stori žalostni konec.

Kaj pa če Zupi namesto darila otrokom raje odigra predstavo? Bi radi videli najbolj poreden klobuk na svetu? Bi želeli sodelovati v cirkuški točki? Ste že videli nastopati slavne sestre kokodak?

Predstava SIRKEC SIRKEC bo na sporedu ob 11.00.

18. 6. od 9:45 do 11:25 ŠPAS TEATER
Komedija AVDICIJA, ekipa 2
Nasmejte se ekipi, ki zadnja leta skrbi za slovenski humor in uživajte v čarobnem ambientu Ivarčkega jezera blizu Kotelj na Koroškem.
Pod besedilo in režijo komedije je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – JURIJ ZRNEC! Trajanje predstave: 1 ura 40 minut, brez odmora
VSTOPNICE SO NA VOLJO TUKAJ.

19. 6. ob 10. uri ŽIV ŽAV: RAZSTAVA ŽIVALI
Prvi Živ Žav v letošnji sezoni bo namenjen najmlajšim, kjer bodo lahko spoznali, raziskovali in se naučili kaj novega o svetu živali.
Skupaj z BioExo in Čukovim svetom boste tako lahko plesali, ustvarjali na delavnicah ali pa se poizkusili dotakniti eksotičnih živali iz celega sveta. VSTOP PROST!

24. 6. KONCERT DEVITO
Kako bolje začeti poletje kot na Ivarčkem in to na dan ko se konča šola? Odgovor je na dlani. Ivarčko bo obiskal eden najbolj vročih artistov z Balkana. DEVITO!
VSTOPNICE SO NA VOLJO TUKAJ.
Starostna omejitev: 16+. Mlajši za vstop na dogodek potrebujejo spremstvo staršev oz. skrbnikov.

26. 6. ŽIV ŽAV: ŠPORTNI DAN (več informacij sledi)