Search
Close this search box.

Joga vadbe tudi v času omejitev ostajajo

Situacija s koronavirusom je marsikomu preprečila normalno izvajanje svoje dejavnosti, na udaru so tako tudi izvajalci športno-rekreativnih dejavnosti.

Z zaprtjem vadbenih centrov in prekinitvijo vodenih vadb je tako marsikdo od vas ostal brez svoje oblike priljubljene rekreacije. Izvajalci in voditelji vadb se zavedajo, da izpad vadb ne pomeni neposredne škode samo njim, temveč vpliva tudi na športno rutino vseh vadečih.

V boju proti virusnim obolenjem so lahko športne aktivnosti še kako učinkovita rešitev do boljšega imunskega sistema. Zaradi tega se je  marsikdo od izvajalcev vadb v tej situaciji poslužil moderne tehnologije in vadbe vodi na daljavo. Tako omogočajo vsem vam, da z vadbami kar se da normalno nadaljujete.

Korošica Barbara Lenart je v dani situaciji, ko ji je onemogočeno izvajati aktivnosti z več osebami hkrati, pričela z vadbo na daljavo V ŽIVO preko spleta.

Ena izmed vodenih vadb, ki se na daljavo pričenja ta četrtek, 22. 10. 2020 je Joga za ženske, ki jo bo za vas vodila Barbara, ki jogo poučuje že skoraj 10 let.

Joga je primerna za vsako od vas, ne glede na to, ali ste začetnica ali pa se z jogo ukvarjate že dlje časa.

Prenos v živo bo potekal vsak torek in četrtek med 19.00 in 20.00. Za vadbo potrebujete le joga blazino in miren kotiček, kjer boste za eno uro pozabile na pester dnevni tempo. In pa seveda pametni telefon, tablico ali pametni tv, kjer si boste vadbo v HD ločljivosti lahko ogledali in z njo sodelovali, v živo!

Več informacij si lahko preberete na spletni strani https://pureayur.si/online-yoga/, kjer lahko oddate svojo prijavo in se že jutri pridružite sproščujoči joga vadbi in naredite nekaj dobrega za svoje telo in duha. Prav to, kar v tem času sedaj močno potrebujemo prav vsi.

Dogodki