Search
Close this search box.

Izkoristite priložnost in opravite zaposlitveni razgovor brez predhodnih selekcijskih postopkov

Na trgu dela še nikoli ni bilo toliko priložnosti za zaposlitev, podjetja intenzivno iščejo nove zaposlene in izjemna priložnost za pregled ponudbe delodajalcev prinaša največji karierni sejem v državi.

Gostili bodo več kot 80 privlačnih slovenskih in tujih delodajalcev. Pogovor s predstavniki podjetij je enkratna priložnost pridobiti informacije o delovnih mestih in klimi v izbranem podjetju, bodoči delodajalci pa bodo imeli možnost, da vas spoznajo v živo, še pred uradnim razgovorom. Udeležba na sejmu je tudi odličen trening za zaposlitvene razgovore na splošno in poslovno mreženje.

Izkoristite priložnost in opravite zaposlitveni razgovor brez predhodnih selekcijskih postopkov. Pogovorite se z delodajalci, ki v tem trenutku zaposlujejo.

Največji zaposlitveni sejem v Sloveniji, kjer lahko v enem dnevu opravite večje število razgovorov in hitreje najdete svojo zaposlitev, lahko obiščete v Ljubljani 13. oktobra 2022. Obiskovalcem bodo na voljo številna izobraževanja, možnost brezplačnega reševanja IQ testa in psihometričnega testiranjafoto kotičekkarierno svetovanje in še veliko več.

V okviru sejemskih aktivnosti izkoristite priložnost, da svoj življenjepis nadgradite s profesionalno fotografijo, rezultati IQ in psihometričnih testiranj in s certifikatom znanja. HR specialisti MojeDelo.com pa vam bodo pomagali pri vaših nadaljnjih korakih v karieri – lahko jih povprašate za nasvete glede svojega življenjepisa, spremnega pisma ali drugih izzivov v povezavi z iskanjem zaposlitve.

Če poleg nove službe od sejma želite odnesti še kaj, so za vas pripravili pester programski del.

Se soočate s stresom na delovnem mestu? Kdo pa se ne. Brigita Langerholc Žager in Katja Ujčič bosta obe naslovili to temo in spregovori o pomembnosti dobrega počutja v službi. Matteo Bocelli bo predaval o vplivu telesne govorice na kariero. Prva dama slovenskega protokola, Ksenja Benedetti vam bo podala nekaj koristnih vpogledov in nasvetov na temo poslovnega bontona.

Mladi pa bodo lahko prisluhnili najbolj obiskanemu predavanju sejma na temo prvega dela, ki ga vodi Gorazd Prah.

Več podrobnosti in celoten program najdete TUKAJ.

Dogodki

Na trgu dela še nikoli ni bilo toliko priložnosti za zaposlitev, podjetja intenzivno iščejo nove zaposlene in izjemna priložnost za pregled ponudbe delodajalcev prinaša največji karierni sejem v državi.