Search
Close this search box.

Izgradnja krožišča Kotlje bo kmalu zaključena

Iz Občine Ravne na Koroškem sporočajo, da bodo dela po trenutnih informacijah zaključena do 15. novembra 2023.

V sklopu ureditve krožišča Kotlje so predvidena gradbena dela za rekonstrukcijo regionalne in lokalne ceste s površinami za pešce in kolesarje, prometno opremo, odvodnjavanjem, cestno razsvetljavo, prestavitvijo ali zaščito fekalne kanalizacije, vodovoda, TK in CATV vodov.

Izvajalec je najprej je uredil obvoz in začel s faznim izvajanjem ostalih del. Trenutno poteka 4., zadnje faze, ki zajema gradbena dela kot so: izgradnja krožnega križišča, izgradnja avtobusnega postajališča, vgradnja vodovoda, vgradnja kanalizacije, vgradnja telekomunikacijskega omrežja, javna razsvetljava, izgradnja pločnikov in kolesarske poti, izvedba odvodnjavanja, asfaltiranje in postavitev vertikalne in izvedba horizontalne signalizacije.

Izvajalec del, podjetje VOC Celje d. o. o., je v torek, 24. oktobra 2023 pričel z asfaltiranjem površine. Dela bodo po trenutnih informacijah končana do 15. novembra 2023.

Investicijo vodi Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo, s katero ima Občina Ravne na Koroškem sklenjeno izvajalsko pogodbo, kjer prevzema del obveznosti za izvedbo investicije.

Vir: ravne.si

Dogodki

Iz Občine Ravne na Koroškem sporočajo, da bodo dela po trenutnih informacijah zaključena do 15. novembra 2023.