Search
Close this search box.

Izbrali smo najboljše postelje leta 2023!

Res ni vse zlato, kar se sveti – to velja tudi na področju pohištvene opreme! Prav zato je statistika spletnih iskanj in nakupov največkrat kupljenih postelj odlično merilo pa tudi vodilo.

Najboljše postelje letošnjega leta bodo brez dvoma krojile in poskrbele za dober spanec in sladke sanje tudi v letu 2024 – poglejte tukaj! Ker je kakovostno spanje izrednega pomena za človekovo zdravje in splošno dobro počutje, je pred nakupom nove postelje dobro preveriti stanje in ponudbo za slovenskem tržišču. Res ni vse zlato, kar se sveti – to velja tudi na področju pohištvene opreme! Prav zato je statistika spletnih iskanj in nakupov največkrat kupljenih postelj odlično merilo pa tudi vodilo.

Štiri priljubljene kategorije

Katera postelja je res dobra, je zelo individualno vprašanje, a statistika nakupov (vir: Furnitura)  kaže in ponuja pravi odgovor. Katera postelja je vredna svoje cene? V kategorijah “ugodno”, “masivno”, “oblazinjeno” in “najljubša znamka” je povsem jasno, kateri modeli postelj so med Slovenci in Slovenkami najbolj iskani in priljubljeni.

Ugodno, kakovostno in modno

Med sodobnimi posteljami nižjega cenovnega razreda kakovostne izdelave je bila v letu 2023 največkrat kupljena ena od različic zakonske moderne postelje Michigan. Gre za izjemno estetsko oblikovano in vsem dostopno posteljo, dimenzije 140 x 200, ki jo je mogoče dobiti v dveh različnih barvah: v odtenku čudovitega kronberškega hrasta ter v večno iskani beli. Obe različici imata v podposteljnem delu dva praktična premična predala, ki bosta poskrbela za še večjo urejenost spalnice.

Masivno in udobno na dolgi rok

Klasične masivne postelje so zaradi svoje dolge življenjske dobe še vedno med najbolj iskanimi. Postelja Meda je model masivne postelje, ki ni stranke navdušil samo letos, temveč je na lestvici najbolj priljubljenih postelj za vsak dom že zadnjih pet let! Gre za preprosto udobno posteljo, ki ponuja številne prilagoditve prostoru, saj je na voljo v dveh barvah (bela in natur rjava) ter v kar treh različnih velikostih (90 x 200, 120 x 200, 140 x 200). Ta minimalistično zasnovana brezčasna postelja se bo lepo podala spalnicam in otroškim sobam. Izdelana je iz masivnega bukovega lesa, v končno ceno pa so vključene tudi letvice za posteljno dno, kar je brez dvoma še ena od njenih prednosti.

Oblazinjeno na kvadrat

Ljubitelji oblazinjenih postelj so pokazali, da je letos v kategoriji oblazinjenih postelj nesporni hit oblazinjena postelja Pilate z dvižnim mehanizmom, ki v vsako spalnico pripelje udobje, razkošje, sproščenost in lepoto. To vrhunsko in neskončno prijetno posteljo se da skoraj povsem prilagoditi svojim željam in potrebam, saj jo je mogoče izbrati v številnih tkaninah in barvnih odtenkih. Poleg tega vsebuje še velik in praktičen podposteljni prostor, kamor je mogoče spraviti posteljnino, oblačila ter druge predmete za vsakdanjo uporabo.

Jela je ena in edina

Med različnimi blagovnimi znamkami postelj pa so se je najbolje izkazale postelje pohištvene znamke Jela, med njimi pa velika postelja Kalla Gala 180 cm, ki navdušuje z ekskluzivno barvo pacifiškega oreha v kombinaciji z bež barvo v visokem sijaju. Vrhunska pohištvena blagovna znamka Jela, ki je znana po kakovostnih nemških materialih, sodobnem dizajnu in neštetih možnostih kombiniranja ter možnosti izbire skoraj po meri, je z razlogom vsako leto bolj priljubljena tudi v kategoriji postelj in ne samo kuhinj!

Kje se dobi cenovno dostopne, kakovostne, razkošne, masivne in druge najboljše postelje leta 2023?

Najhitreje, varno, cenovno ugodno in z mnogimi dodatnimi ugodnostmi se najboljše in najlepše modele najbolj priljubljenih postelj letošnjega leta dobi le na spletu! V Salonu pohištva Furnitura, ki je prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji, jih imajo pod ugodnimi pogoji in po garantirano najnižjih cenah! Gre za izjemno bogato založeno spletno trgovino s pohištvom, ki se ponaša z več kot 25.000 izdelki, med katerimi še posebej izstopajo kakovostne in udobne postelje za vsakogar!

Salon pohištva Furnitura je vreden pozornosti ter spletnega in dejanskega obiska, saj ves čas ponuja številne ugodnosti. Med njimi izstopajo: možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, mnoge akcijske ponudbe, hitra dobava ter pogosto brezplačna dostava, poglobljeno brezplačno svetovanje, možnost 3D-izrisa nekaterih prostorov in še kaj. Od ostalih spletnih trgovcev pohištva se razlikujejo tudi po ekskluzivni prednosti, saj si je nekatere njihove izdelke, materiale in kataloge mogoče ogledati tudi v živo v njihovem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J). Tam vam je za nasvete, predloge in usmeritve ves čas na voljo  njihova dostopna in strokovno usposobljena ekipa. Vedno jih pred nakupom lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma jim pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Z veseljem si bodo vzeli čas za vas in vam pomagali najti najboljše ideje, izvirne rešitve in sodobno kakovostno pohištvo za vaš dom, pisarno in vrt.

Res ni vse zlato, kar se sveti – to velja tudi na področju pohištvene opreme! Prav zato je statistika spletnih iskanj in nakupov največkrat kupljenih postelj odlično merilo pa tudi vodilo.