Search
Close this search box.

Na Ivarčkem danes: Zvita feltna

Že ta petek se nam obeta nora zabava na Ivarčkem jezeru ob zvokih ansambla Zvita feltna.

Ekipa Ivarčkega jezera vabi na prebujeno jezero na prvo ponovno koroško »gavdo« 23. 7. ob 21 uri. Pripravljajo tudi gin&tonic party.  Kot je navedeno na njihovi fb strani, je število vstopnic omejeno. Vstop je možen samo starejšim od 16 let ter tistim, ki izpolnjujejo pct pogoje. Mlajšim od 16 let bo vstop omogočen v spremstvu polnoletne osebe. Vstopnice lahko kupite na Eventimu preko spodnje povezave:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/zvita-feltna-kotlje-trc-ivarcko-jezero-1243155/performance.html ali v Trafiki 3DVA na Prevaljah ali na dogodku samem.

Zvita Feltna je štiričlanska glasbena zasedba, ki deluje že od leta 2006. V zgodovini skupine se je zamenjalo že kar 25 članov, kar je svojevrsten rekord na slovenski glasbeni sceni. Pravijo, da so še vsi člani v prijateljskih odnosih. V današnji zasedbi delujejo od leta 2015 in prav v tem obdobju so doživeli največje uspehe. Ime je skupini nadel njen ustanovitelj Andrej Gec, bivši voznik rally-ja. Člani skupine so Blaž Gec (glavni vokal, klaviature in harmonika), Theo Čebron (vokal, kitara, bas), Žan Janežič (kitara, bas) in Matic Leban (vokal, bobni). 

Če njihovih pesmi še ne poznate, si lahko ogledate njihov videospot tukaj:

Kot smo v Koroških novicah že pisali, nas na Ivarčko jezero ponovno vabijo z bogatim izborom aktivnosti, kot so supanje, odbojka, raznolikim programom kulturnih kot glasbenih dogodkov, ter seveda mrzlim pivom ali vodo.

Vse aktivnosti, dogodke in ostale informacije so objavljene na njihovi facebook strani: https://www.facebook.com/ivarcko.fun

Dogodki

Že ta petek se nam obeta nora zabava na Ivarčkem jezeru ob zvokih ansambla Zvita feltna.