Search
Close this search box.

Ivarčko jezero bo končno zaživelo!

FOTO: Osebni arhiv Saloon

TRC Ivarčko ima novega upravitelja, ki je že začel z 'obnovo' in pripravo jezera za poletne dni.

 

 

Podjetje Konico d.o.o., mnogim bolj znano kot Mehiška restavracija in picerija Saloon, je postalo novi upravitelj Ivarčkega jezera.

Da so očitno resnejši kot prejšnji upravitelj, so pokazali takoj, saj so kakor hitro je bilo možno, pričeli z čiščenjem jezera in urejanjem okolice. Že 1. maja bo na jezeru potekala otvoritev, kjer bo tradicionalno praznovanje 1. maja z ansamblom Veritas. Na lokaciji pa bodo do takrat pripravili tudi celoten objekt, v katerem bo odlična, že vsem znana pondba, Mehiške restavracije in picerije Saloon.

Kot novost bodo na voljo tudi vodni športi in plaža z ležalniki. Možnost bo tudi najema piknik prostorov in prostorov za večje prireditve.

Napovedujejo tudi dosti prireditev, ki se bodo zgodile skozi sezono. Poleg tradicionalnega praznovanja 1. maja bo v mesecu juniju tam potekal Festival Povodnega moža, julija napovedujejo izbor Miss Saloona z modno revijo na vodi in glasbenimi gosti (6 Pack Čukur & Hangover, NuShY), v avgustu nas čaka tradicionalni KKŠ SUMMER FEST, med vikendi pa obljubljajo nočno dogajanje z glasbo v živo.

Dogodki

FOTO: Osebni arhiv Saloon

TRC Ivarčko ima novega upravitelja, ki je že začel z 'obnovo' in pripravo jezera za poletne dni.