Search
Close this search box.

Hura, zimske počitnice so tu, vabljeni na Koroška smučišča

Koroška čarobna pokrajina pričakuje ljubitelje dogodivščin na snegu. Vreme sicer že nakazuje pomlad, vendar je smučarska sezona na Koroškem v polnem teku.

Največji gorsko turistični center Kope letos ponuja številne novosti, blesti pa tudi njihova šola smučanja in deskanja. Vsako leto se trudijo svojim strankam ponuditi le najboljše. Izkušeni licencirani učitelji smučanja in deskanja na snegu poskrbijo, da vam na snegu ne bo dolgčas in da boste varno in hitro osvojili prvine smučanja in deskanja na snegu. Programe izvajajo za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle, upokojence in vse mlade po srcu. Trenutno obratuje kar šest od desetih prog, ki nudijo res doživeto smuko in aktivnosti na snegu za vse generacije. Urejeni sta tudi tekaška in sankaška proga.

Vse proge pa obratujejo tudi v idilični Ribnici na Pohorju. Pri njih se te dni mudijo vrtci in osnovne šole, ki se pri njih učijo prvih zavojev. Otroški poligon in vlečnica »bejbika« nudita odlične pogoje za začetnike smučanja. Za tiste bolj izkušene pa sta na voljo rdeča proga in črna proga. Napovedujejo, da bo letošnja sezona trajala predvidoma do 7. marca 2024.

Seveda pa se tudi vsa nižje ležeča smučišča (Črna na Koroškem, Poseka, Kotlje in Bukovnik) nadejajo zagotoviti smučarsko sezono do konca počitnic.

Zagotovo pa boste pri nas našli tudi številne aktivnosti izven smučišč. Obiščite Koroško in doživite kar se da zabavne in aktivne počitnice!

Vir: RRA Koroška

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Niko
Niko
2 mesecev nazaj

Kje bodo tekli pi balohu, ????

Dogodki

Koroška čarobna pokrajina pričakuje ljubitelje dogodivščin na snegu. Vreme sicer že nakazuje pomlad, vendar je smučarska sezona na Koroškem v polnem teku.