Search
Close this search box.

Holcer pub praznuje: obeta se nepozaben prednovoletni kulinarični večer s Kvatropirci (VIDEO)

Holcer pub na Kopah letošnje leto praznuje 20. obletnico delovanja. V času zimske sezone vsako leto gostijo številne domače in tuje glasbene goste in tako bo tudi tokrat, ko bodo sezono zabav, s pestrim in bogatim glasbenim programom otvorili že prvi vikend v decembru. Vsi dogodki bodo brez vstopnine, kar je še posebej razveseljujoče. Poskrbljeno pa bo tudi za gurmane. Med drugim boste v okusni hrani lahko uživali konec decembra, ko na Kopah pripravljajo Kulinarični večer s Kvatropirci

VIDEO: Izjava Boštjana Paradiža: “Vabljeni na Kope, da uresničimo cilj 90 tisoč smučarjev na Kopah.”

Preberite tudi: Na Kopah so pripravljeni na zimo. Obetajo se številne novosti, v predprodaji smučarske vozovnice po ugodnih pogojih in cenah (FOTO)

Direktor podjetja Vabo Boštjan Paradiž je povedal, da so Kope poznane kot največje “party smučišče” in da bodo ob letošnji obletnici vsi dogodki brezplačni.“Celoten program z izvajalci je vreden 90. tisoč evrov, skupaj z redarji in Dj-i pa preko 100. tisoč evrov.” S programom želijo doseči še večjo prepoznavnost ob 20. obletnici Holcerja in delovanja podjetja Vabo na Kopah. Na njihove zabave pa ne prihajajo samo smučarji, ampak se Kope v zimskem času spremenijo v pravo “mesto za zabave”.

V ponedeljek, 30. decembra, vas bodo na Kopah zabavali Kvatropirci.

Velika prednost za obiskovalce je ta, da bodo vsi dogodki, ki jih prirejajo brez vstopnine. Del dogodkov se bo odvijal v Holcer pubu, tisti večji dogodki pa bodo pod novo teraso, ki so jo naredili lansko leto. Sprejmejo lahko tudi več kot tisoč obiskovalcev, ki jim bodo omogočili “toplo zabavo”, saj je terasa lahko zaprta.

S pestrim programom v Holcer pubu pričenjajo prvi vikend v decembru, in sicer z velikim ski openingom, ko bodo nastopili člani skupine Zvita feltna in Jelena Rozga. V decembru vas bodo nato zabavali še Ines Erbus, Modrijani, Tarapana bend, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Ljubavnici, Učiteljice, Kvatropirci … Pripravljajo tudi veliko silvestrovanje z ansamblom Okej, še pred tem pa posebno silvestrsko večerjo, kjer bodo lahko gostje uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo. 

Še preden pa se bomo poslovili od starega leta, bodo 30. 12. 2019 za nepozabno zabavo na Kopah poskrbeli eni in edini Kvatropirci, ki s svojim glasom zadovoljijo še najbolj zahtevne poslušalce. Za člane Kvartopircev pravijo: “Kvatropirci zagotovo veliko obetajo, še posebej pa se jih vedno razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.” Njihova priljubljenost se v zadnjem času hitro vzpenja, na svojih koncertih pa publika napolni prostor do zadnjega kotička. Fantom smo lahko med poletjem prisluhnili v Slovenj Gradcu, kjer smo pred Hotelom Vabo uživali ob zvokih kitare in štiriglasnega petja. Kako je bilo si lahko pogledate TUKAJ.

Naj še omenimo, da so Kvatropirci sodelovali že s številnimi slovenskimi in tujimi glasbeniki, med njimi s Heleno Blagne, Manco Špik, Evo Boto, Modrijani, Erosi, Ognjenimi muzikanti, Klapo Šufit, Klapo Kampanel, Klapo Bonaca, Tomislavom Braličem in Klapo Intrade, Kranjci in mnogimi drugimi, vedno pa so povsod poskrbeli za odlično zabavo in tako bo tudi na Kopah, kjer vas poleg odlične glasbe čaka tudi pravo kulinarično doživetje za vse sladokusce.

Kulinarična večerja

• sprejem s kozarcem vina znanega slovenskega vinarja

samopostrežna večerja
– pršut iz Krasa
– kuhan pršut
– izbor domačih sirov
– jelenova domača pašteta
– domača salama s koroško skuto
– kraška vratovina s hrenom
– tatarski biftek
– marinirane bučke z ricota sirom
– lososov carpaccio na postelji rukole
– škampovi repki v cocktail omaki
– hobotnica v solati

solatni bar
– rukola
– francoska solata
– mlada špinača
– češnjev paradižnik z mocarelo

sadno sladki bar
– grisini palčke s čokolado
– munchmallow v čokoladi
– tortice
– minjoni sadni, čokoladni
– vanilijevi in čokoladni čolni
– panna cotta
– jogurtova strljenka
– princeske
– tiramisu v lončku
– jabolčni štrudl v lončku
– cake pops
– sadni bife

Cena kulinarične večerje z nastopom Kvartopircev: 20 EUR / oseba. Obvezen je nakup vstopnice v predprodaji. Vstopnice bodo na voljo na recepciji Hotela Slovenj Gradec od 15. novembra dalje. Rezervacija miz brez nakupa vstopnic v predprodaji žal ni mogoč. Več informacij: 02 88 39 850 in na rezervacije@kope.si.

Se vidimo na Kopah, kjer je zabava zagotovljena, okusna hrana tudi, za dobro družbo pa boste lahko poskrbeli vi.

Dogodki