Search
Close this search box.

Hitro, udobno in učinkovito do svojega cilja

Metoda Linea Snella velja za eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Tisoče zadovoljnih žensk, v več kot 120 centrih po svetu, je brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov že uspešno preoblikovalo svojo postavo in celotno izboljšalo kakovost svojega življenja.

Linea Snella je prav poseben svet, ki v celoti upošteva potrebe sodobne ženske, nudi celovite odgovore in rešitve, predvsem pa razume in neguje žensko telo in dušo.

V centrih Linea Snella se zavedamo, da lahko le premišljena in individualno začrtana kombinacija različnih sodobnih pristopov sočasno zagotovi vse, kar sodobna ženska potrebuje za udobje in odlično počutje v svojem telesu- znižanje telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih predelihtelesa, izboljšanje celulitnega stanja in mišičnega tonusa telesa. Poleg vsega naštetega pa poskrbimo tudi za ohranjanje čvrstosti kože in zagotavljanje odličnega psihofizičnega počutja.

V centrih Linea Snella dosežete svoje cilje 3 do 4 krat hitreje, poleg tega pa vam jamčimo za rezultat. Naj bo izguba teže zabavna, udobna in pa predvsem varna. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10 obiskov). Ker se zavedamo, da je vaš čas omejen, udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko.

Programi Linea Snella so povsem individualno  prilagojeni vašim osebnim potrebam in vključujejo najsodobnejše terapije, ki so trenutno prisotne na trgu, vsebinsko so neomejeni, edino merilo je vaš končen rezultat. Ko je rezultat dosežen, je vaš program zaključen.

Na enem obisku:

  • opravite individualno vadbo,
  • poskrbite za tonus tkiva in se sprostite v »savni«,
  • nahranite kožo,
  • se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog,
  • predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu.

    Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella vam nudi sledeča jamstva:

  • pisno jamstvo za uspeh,
  • jamstvo kvalitete storitve,
  • jamstvo trajnosti rezultata,
  • jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta / cena!


Dobrodošli pri nas doma, v zeleni oazi centrov Linea Snella!

OBLIKOVANJE TELESA JE KONČNO POSTALO ENOSTAVNO IN ZABAVNO!

Naročnik oglasa je Linea Snella.

Dogodki