Search
Close this search box.

Hitro testiranje ponovno v Mežici

V Mežici bo v petek, 15. januarja 2021 brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi na prisotnost virusa SARS-CoV-2.

Kot so sporočili iz občine bo testiranje potekalo v petek, od 9. do 13. ure, v Medgeneracijskem centru Mežica.

S seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Na občini pa še posebej naprošajo, da pripravite (imate napisano) številko vašega mobilnega telefona, zaradi javljanja rezultatov testa. Upoštevati je potrebno vsa navodila NIJZ: med čakanjem je treba ohranjati medsebojno razdaljo (najmanj 2 m), nositi morate pravilno nameščeno zaščitno masko. Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil. Rezultat testa bo znan v približno 15 minutah. 

Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi izvajajo tudi v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem, vsak dan med 11. in 15. uro. Testiranje pa bo potekalo v četrtek, 14. januarja, od 9. do 13. ure tudi v prostorih Kulturnega doma Črna. Če se odločite za testiranje v katerih drugi občini, pa je prehod občin za hitro testiranje štet kot izjema pri prehajanju meja.

VIR: Občina Mežica

Dogodki

V Mežici bo v petek, 15. januarja 2021 brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi na prisotnost virusa SARS-CoV-2.