Search
Close this search box.

Halloween je pred vrati in s Kingstoni bomo žurali v Brooklyn Sky Baru

Vsako leto nas 31. oktobra čaka Noč čarovnic, letos pa bo ta noč še toliko bolj nora, saj bomo žurali do jutra s Kingstoni.

Poletja je konec in z njim prijetnih večerov na terasi, a to ne pomeni, da na Ravnah nič ne dogaja. V Brooklyn Sky Baru, kjer je meja le nebo, za svoje goste pripravljajo nepozaben Halloween party.

Brez skrbi, letošnjo Noč čarovnic se ne bo treba od groze stiskati doma z medvedkom, strah lahko preženete v Brooklyn Sky Baru na Ravnah na Koroškem, kjer vas bodo na najstrašnejšo noč v letu zabavali Kingstoni. Ne boste potrebovali niti pižame, niti dežnika, saj nas čaka Halloween Party do jutranjih ur, na katerem bo s kralji zabave norela cela ulica.

Seveda pa ni pravega Halloween partyja brez kakšne maškare, zato le pogumno, pridite namazani ali oblečeni v stilu Noči čarovnic, za tiste najbolj pogumne in izvirne bodo pripravljene tudi nagrade.

Vstopnice lahko kupite vsak dan v Brooklyn Sky Baru, med obratovalnim časom. Če pa srečate katero od promotork, jo pa le pocukajte za rokav in si priskrbite svojo vstopnico po predprodajni ceni 7€. Vstopnice bodo prav tako na voljo na dan dogodka, po redni ceni 10€

Prav tako sprejemajo rezervacije miz na telefonsko številko: 040 649 570 (Tomaž).

Za več informacij o samem dogodku lahko obiščete tudi Facebook ali Instagram profil Brooklyn Sky Bara.

Zapišite si v koledar, 31. oktobra 2023, se vidimo v Brooklyn Sky Baru na Ravnah, kjer nas čaka nepozaben žur in bo meja le nebo.

Dogodki

Vsako leto nas 31. oktobra čaka Noč čarovnic, letos pa bo ta noč še toliko bolj nora, saj bomo žurali do jutra s Kingstoni.