Search
Close this search box.

GZS Koroška gospodarska zbornica odpira 18. razpis za najboljše koroške inovacije

GZS Koroška gospodarska zbornica odpira 18. razpis za najboljše koroške inovacije in ob tem vljudno vabijo inovatorje in inovatorke Koroške k sodelovanju.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. 

Na razpisu lahko sodelujejo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja Koroške gospodarske zbornice. 

Predlagatelji lahko v letu 2021 prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. 1. 2019 do 31. 3. 2021.

Tudi v tem letu zaradi izrednih razmer omogočajo daljši rok razpisa za inovacije  – prijave zbirajo najkasneje do ponedeljka, 31. maja 2021.

Naslov letošnjega inovacijskega izziva GZS je: INOVACIJE, KI REŠUJEJO IZZIVE COVID-19. Gre za temo, ki nagovarja s koncepti NOVE INOVACIJE ZA NOVO REALNOST.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani GZS koroške gospodarske zbornice: https://www.gzs.si/oz_koroska/Novice/ArticleID/78463/razpis-inovacije-v-koroski-regiji

Za dodatne informacije vabljeni, da pokličete na GZS Koroško gospodarsko zbornico, 02/ 87 23 250 ali pišete na e-mail: koroska.gz@gzs.si. Vljudno vabljeni k predstavitvi inovacijskih dosežkov gospodarskega in družbenega okolja Koroške.

Besedilo: Gospodarska zbornica Slovenije Koroška gospodarska zbornica

Dogodki

GZS Koroška gospodarska zbornica odpira 18. razpis za najboljše koroške inovacije in ob tem vljudno vabijo inovatorje in inovatorke Koroške k sodelovanju.