Search
Close this search box.

Grmovškov dom v popolnoma novi podobi vabi na oddih

Grmovškov dom v popolnoma novi podobi, ki je popoln preplet sodobnega udobja in odlične lokacije.

Grmovškov dom, ki je bil obnovljen leta 2023, predstavlja popoln preplet sodobne udobja in vrhunske lokacije na smučišču. Nahaja se le 50 metrov od prve vlečnice in je primeren tako za posamezne obiskovalce, kot za družine. Sprejme lahko do 150 gostov, ponujajo pa se jim moderno opremljene sobe z lastnimi kopalnicami.

V pritličju Grmovškovega doma se nahaja priznan Holcer pub, ki bo zagotovo privabil ljubitelje zabave in dobre glasbe. Poleg tega je na voljo Restavracija Kope, kjer si lahko privoščite okusne domače jedi, pripravljene po receptih naših babic.

Sobe v Grmovškovem domu so na voljo v različicah s 2 ali 4 posteljami in so opremljene s sodobnimi udobji, kot so lastna kopalnica, talno gretje, LCD televizor ter balkon. Ponujajo tudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta in parkirišče.

Izbira Grmovškovega doma je sinonim za nepozabno izkušnjo. Odlična lokacija, skupaj z moderno udobnostjo, ki vam jo nudi neposreden dostop do smučišča, zagotavlja vrhunsko kombinacijo za sproščujoč oddih na Kopah.

Zdaj je čas, da si zagotovite svoj zimski oddih. Ne odlašajte, rezervirajte svoj paket že danes in uživajte v vsem kar Kope ponujajo.

Vir: Kope.si

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
franc
franc
5 mesecev nazaj

Bravo Boško, vsaka ti čast !
Škoda, da nisi v Črni, da jim pokažeš kaj je turizem !

Dogodki

Grmovškov dom v popolnoma novi podobi, ki je popoln preplet sodobnega udobja in odlične lokacije.