Search
Close this search box.

Gremo v mesto (tudi ob nedeljah): Dan poln ustvarjalnosti in zabave (FOTO)

Dogodek Gremo v mesto (tudi ob nedeljah) ponudil pester izbor dejavnosti za vsakogar.

Danes, 9. junija 2024, je mestno jedro Slovenj Gradca preplavilo množico obiskovalcev, ki so uživali v dogodku “Gremo v mesto (tudi ob nedeljah)”. Raznolik program in sončno vreme je privabil ljudi vseh starosti in ustvarilo čarobno vzdušje.

Gremo v mesto (tudi ob nedeljah) po sladoled, na Wolfovo kavo, po Ninine zapestnice in knjigo za poletno branje po priporočilu Zuhre ter na platno naslikat svojo najljubšo risbo … vse to in še več.. Dogodek je ponudil nekaj za vsakogar.

Otroci so se zabavali med pravljičnimi urami in se udeležili ustvarjalnih in rokodelskih delavnic. Izdelovali so stekleni nakit, spoznavali knjige za poletno branje in sodelovali v knjižnem kvizu z nagradami. Gledališka predstava “Gospod predsednik” v izvedbi Žige Čamernika je navdušila malo starejše obiskovalce.

Dogodek so soustvarili Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec, Meškova bukvarna in Podjetniški center Slovenj Gradec, ki so skupaj oblikovali program poln zanimivih aktivnosti.

Kmalu se spet vidimo na naslednjem dogodku “Gremo v mesto (tudi ob nedeljah)”, kjer nas čaka še več zabave in ustvarjalnosti. Preverite fotoutrinke, kako so se obiskovalci odlično zabavali, in se nam naslednjič pridružite!

Fotogalerija

Dogodek Gremo v mesto (tudi ob nedeljah) ponudil pester izbor dejavnosti za vsakogar.