Search
Close this search box.

Gostišče Hiša Izabela na Muti odprlo svoja vrata

Hiša Izabela vas vabi na malice, kosila, jedi po naročilu, ribje in morske jedi, avtentično žar ponudbo, hrustljavega odojka ali pa kar tako. V Hiši Izabela namreč pravijo, da si dobri ljudje zaslužijo dobro hrano.

Ekipa Hiše Izabela vse svoje goste z veseljem obvešča, da je gostišče, ki ima svojo dolgoletno tradicijo na Muti, ponovno odprlo svoja vrata.

V Hiši Izabela, ki se nahaja na lokaciji, ki jo večina že dolgo poznala kot Gostišče pri Izidorju, še pred tem pa kot Gostilno Urška, so v začetku maja spet prižgali štedilnike, zarožljali z lonci in že je zadišalo tudi iz pečice. Z veseljem bodo poskrbeli za vse lačne želodčke in vas vabijo, da svojo veliko ali malo lakoto potešite z njihovimi vsak dan svežimi malicami, kosili, jedmi po naročilu, morskimi in ribjimi jedmi, navdušili vas bodo tudi z avtentično žar ponudbo, ki jo za vas pripravlja srbski žar mojster, kot posebno poslastico pa vam bodo ponudili tudi hrustljavo pečenega odojka, ki ga za vas pripravljajo v posebni škatli La Caja China.

V Hiši Izabela bodo zagotovo poskrbeli za še tako zahtevne gurmane, saj kot pravijo, si dobri ljudje zaslužijo dobro hrano. Zato se v Hiši Izabela vedno trudijo, da svojim gostom postrežejo jedi iz najkakovostnejših, svežih in če je le mogoče, lokalnih sestavin.

Trenutno posvečajo glavni poudarek dnevnim malicam in vikend kosilom, prav tako pa so si zadali, da svojim gostom ponudijo nekaj posebnega – vsak dan vas bodo namreč navdušili z drugačnimi tematskimi jedmi:

• v torek pripravljajo »vse na žaru«;

• v sredo je »dan svinjske pečenke«, z domačim praženim krompirjem;

• v četrtek vas čaka pestra »brezmesna« ponudba;

• petek pa seveda pripada »ribji/morski« ponudbi.

Poleg tematskih jedi pa boste vsak dan lahko izbirali tudi med vso ponudbo z jedilnega lista, kjer boste zagotovo našli tisto, kar bo najbolj navdušilo vaše brbončice – od treh različnih dnevnih malic vsak dan, do dobrot na žlico in seveda stalnic, kot so lignji na različne načine, dunajski zrezki, ocvrti sir, solatni krožniki in še mnogo več.

Do 25. junija 2023 vam v Hiši Izabela ponujajo malice po posebnih, promocijskih cenah.

V prostorih Hiše Izabela vas bodo z največjim veseljem pogostili tudi ob različnih priložnostih, od veselih in radostnih, do tistih malo manj veselih. Naj bo to zasebni ali službeni dogodek, prostora imajo za večje zaključene družbe, ki pa lahko pri njih tudi prenočijo. Na voljo imajo namreč moderno opremljene sobe za 17 oseb, ki lahko brezskrbno parkirajo pred Hišo Izabela, saj imajo na voljo tudi veliko parkirišče.

Delovni čas:

Torek – petek: od 9. do 16. ure

Sobota: od 10. do 18. ure

Nedelja: od 10. do 16. ure

Ponedeljek: Zaprto

Ker pa v Hiši Izabela stremijo k temu, da bi bili vedno boljši in svoje goste karseda razvajali, imajo v prihodnje v načrtu tudi, da poskrbijo za posebne dogodke, ki pa naj za enkrat še ostanejo skrivnost.

Vabljeni v Hišo Izabela na Muti, kjer bodo poskrbeli, da se boste počutili domače in dobrodošli, ter da se boste z lačnimi želodčki vedno radi vračali k njim.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Antonija
Antonija
10 mesecev nazaj

Super, z veseljem vas bomo obiskali.
Lp

Dogodki

Hiša Izabela vas vabi na malice, kosila, jedi po naročilu, ribje in morske jedi, avtentično žar ponudbo, hrustljavega odojka ali pa kar tako. V Hiši Izabela namreč pravijo, da si dobri ljudje zaslužijo dobro hrano.