Search
Close this search box.

Glasujmo! Gasilci PGD Šentjanž pri Dravogradu se potegujejo za brezplačen piknik

Lidl Slovenija je za gasilska društva, ki s svojim pogumom in požrtvovalnostjo vedno prihitijo na vsak klic na pomoč pripravil nagradno igro Pridi na eno gasilsko! Med top 10 finalistov so se uvrstili tudi člani PDG Šenjtanž pri Dravodradu.

“Če se že ne moremo družiti na gasilskih veselicah, pa smo se zbrali na ENI GASILSKI! so zapisali pri Lidlu. V nagradni igri ste prispevali fotografije in glasovali za gasilska društva, med katerimi se je v finale top 10 uvrstilo PGD Šentjanž pri Dravogradu.

Tajnica PDG Šentjanž pri Dravogradu Petra Štalekar je povedala:“Gasilci PGD Šentjanž pri Dravogradu smo se uvrstili v finale Lidlove nagradne igre. Smo edino društvo iz Koroške in širše okolice, ki nam je uspelo.” ter dodala, da bi bi sedaj potrebovali všečke s cele koroške, da se povzpnejo čim višje.

FOTO: Lidl Slovenija

Prvih 10 gasilskih društev, ki je do 16. 6. 2020 na spletni strani www.lidl.si/ena-gasilska zbralo največ glasov, se je uvrstilo v veliki finale na Facebooku Lidla Slovenija.

Tam od 20. junija 2020 do 29. junija 2020 poteka finalno glasovanje in se zanje zbira “všečke” na posamezno fotografijo gasilskega društva. Prav vsa finalna društva bodo pri Lidlu nagradili z bogatimi nagradami, vi pa boste določili vrstni red njihove uvrstitve.

Društva bodo nagrajena z bogatimi nagradami, omogočili pa jim bodo pravi poletni piknik iz svežih in kakovostnih izdelkov. Z nagradami pa bodo nagradili tudi tiste, ki bodo z oddajo “všečkov” na fotografijo gasilskega društva in s strinjanjem za sodelovanje na Facebooku Lidl Slovenija podprli naše ognjene heroje.

VIR: Lidl, PGD Šentjanž pri Dravogradu

Dogodki