Search
Close this search box.

Glasbena zvezda Štajerske: Laskavi naziv Nuši Pliberšek. Navijači zasedbe Trio Rudija Breznika med najglasnejšimi

Danes je v konjiški športni dvorani potekal finalni izbor Glasbena zvezda Štajerske. V katerem se je občinstvu predstavilo 12 finalistov, med katerimi je skupno največ glasov zbrala Nuša Pliberšek, ki si je s tem prislužila laskavi naziv Glasbena zvezda Štajerske. Med dvanajstimi finalisti pa so bili tudi Korošci, Trio Rudija Breznika.

V Slovenskih Konjicah so nastopili: ansambel Pok, ansambel Posluh, Aneja Lončarič, Odštekani muzikanti, Ana Grdadolnik, Duo Vaginos, ansambel Želja, Konjiški Muzikanti, ansambel Štravs, Nuša Pliberšek, Nina Lampret in Trio Rudija Breznika. Na odru so pred polno dvorano prepevali še Tanja Žagar, Modrijani, Spev in Ansambel Banovšek, ki so na dogodku nastopili kot gostje. Program ste povezovala Alja Tihle Hren in Blaž Švab, ki sta finaliste spremljala na vseh predizborih v oddaji Pod Roglo se poje in igra.

Vsi finalisti so prejeli kristale za sodelovanje in uvrstitev v finalni izbor. Največji kristal in kar nekaj dodatnih nagrad pa je prejela Nuša, 15-letna pevka iz Oplotnice, ki ima že veliko izkušenj z nastopanjem. V glasbeni šoli se uči solo petja, v prostem času pa igra tudi klavir.

✨Razglasitev zmagovalca showa Glasbena zvezda Štajerske! ✨

[V ŽIVO]🙌✨Razglasitev zmagovalca! ✨🎉🎉🎉🎉🎉#tojetadoberobcutek

Objavil/a Radio Rogla dne Petek, 01. februar 2019

Po izboru so člani zasedbe Trio Rudija Breznika povedali: »Nismo zmagali. Lahko pa s ponosom povemo, da imamo najzvestejše navijače na svetu, za kar smo jim neizmerno hvaležni.«

Čestitke zmagovalki. Korošcem pa pohvala za odličen nastop, z željo, da bi jim najboljši navijači stali ob strani tudi v prihodnje.

Več fotografij najdete TUKAJ.

Dogodki