Search
Close this search box.

Gaudeo Fit Store, trgovina s športno prehrano, odprla svoja vrata v Slovenj Gradcu

V poslovnih prostorih PTC Katica, na Ronkovi ulici 4 v Slovenj Gradcu, kjer je bila včasih točilnica parfumov, se je v mesecu avgustu odprla nova trgovina s športno prehrano Gaudeo Fit Store.

Na Koroškem je zelo slaba ponudba kvalitetnih izdelkov za športnike in ostale, ki se poslužujejo tovrstnih dodatkov. Ker sta tudi sama uporabnika določenih izdelkov in ker se zavedata, da je nakup in svetovanje v fizični trgovini velikega pomena, se je ideja v glavah mladih zakoncev porodila že leto dni nazaj. Ker zaupata svojim izkušnjam iz področja zdravstva in zdravega prehranjevanja, sta po tehtnem premisleku in načrtovanju, v sodelovanju z matično trgovino Gaudeo Fit Store Nova Gorica, pripeljala trgovino še v Slovenj Gradec.

V trgovini ponujajo prehranske dodatke vrhunske kvalitete za športnike in fitnes navdušence, vitaminske in mineralne dodatke za odraslo populacijo, Bolero napitke, proteinske čokoladice vsaj 20 različnih okusov, pa tudi kaj za posladkati (in to čisto brez slabe vesti!) se najde.

Za pokušino pa pri njih dobite tudi beljakovinski shake TO-GO.

Ponudba izdelkov se bo sproti dopolnjevala, glede na zanimanje in pobudo strank.

Delovni čas trgovine Gaudeo Fit Store Slovenj Gradec:

Od ponedeljka do petka: med 10. in 13. uro, ter med 15. in 19. uro;

                         Sobota: Med 9. in 13. uro;

                         Nedelje in prazniki: ZAPRTO

Lepo vabljeni, da se o pestri ponudbi kvalitetnih izdelkov prepričate tudi sami. Obiščite jih na Ronkovi ulici 4 v Slovenj Gradcu, v PTC Katica.

Obiščite pa tudi njihove strani na Facebooku in Instagramu, kjer boste našli zanimive prispevke, informacije o izdelkih, recepte in še marsikaj.

Dogodki

V poslovnih prostorih PTC Katica, na Ronkovi ulici 4 v Slovenj Gradcu, kjer je bila včasih točilnica parfumov, se je v mesecu avgustu odprla nova trgovina s športno prehrano Gaudeo Fit Store.