Gasilce na poti na kraj požara oviralo nepravilno parkirano vozilo

Gasilci na Prevaljah so bili obveščeni o dimniškem požaru na območju naselja Pri Postaji na Prevaljah. Na poti na intervencijo pa so naleteli, kot so sporočili, na "neljubi dogodek", nepravilno parkirano vozilo jim je namreč blokiralo prevoznost ceste za cisterne.
160577505_10159593573550312_5572809314235294968_n

“Danes ob 9:58 smo dobili poziv za dimniški požar na območju naselja Pri Postaji na Prevaljah. Ob pregledu naselja smo s pomočjo prijavitelja locirali lokacijo. Vendar do našega prihoda ni bilo več požara,” so po dogodku na Facebook profilu Gasilci Prevalje zapisali gasilci PGD Prevalje.

“Smo pa na poti do mesta intervencije naleteli na neljub dogodek, saj nam je parkirano vozilo, ki ga je lastnik po hupanju umaknil, blokiralo prevoznost ceste za cisterne. Na srečo se je ob prihodu na kraj izkazalo, da ni šlo za nujno intervencijo,” so navedli gasilci in opozorili, “da pri nujnih intervencijah pa vsaka minuta šteje.”

“Naš namen ni kaznovati nikogar, samo opozoriti vse občane, da ravnate odgovorno in da morajo biti ceste prevozne tudi za večja intervencijska vozila,” so sklenili zapis prevaljski gasilci.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.