Search
Close this search box.

Frizerstvo IN s Prevalj vabi v kolektiv kreativnega frizerja ali frizerko, pa tudi praktikante

Si želiš redno zaposlitev ter uspešne frizerske kariere? Tukaj je odlična priložnost zate, da se pridružiš timu, ki vedno znova stremi k napredku, kreativnosti in novemu znanju.

In HairArt – Frizerstvo In se nahaja v središču Prevalj. Vodi ga karizmatična Petra Blatnik Maček, ki svoj poklic jemlje kot poslanstvo, kot umetnost, v kateri vlada kreativnost brez meja, nenehno stremi napredku, se izobražuje in je popolna perfekcionistka. Preteklo leto se ji je s svojo ekipo že četrtič uspelo prebiti med finaliste na najprestižnejšo in največjo frizersko prireditev na svetu – ALTERNATIVE HAIR SHOW, ki je frizerski oskar.

Zdaj pa je čas za kadrovske okrepitve v salonu in zato razpisujejo prosto delovno mesto. Hkrati pa imajo odprta vrata tudi za motivirane mlade frizerske praktikante in praktikante, ki iščejo obvezno delovno prakso. Mladim generacijam si namreč želijo predajati svoje izkušnje in znanje.

Te zanima delo frizerja/frizerke in imaš željo postati del kreativne IN Hair Art Ekipe?

Če se prepoznaš v spodnjem zapisu, si pravi/prava za njihovo ekipo:

Ekipa IN jemlje svoj poklic kot svoje poslanstvo. Zato si v svojem kolektivu želijo osebo, ki vidi svojo službo frizerja ali frizerke kot umetnost – za polni delovni čas.

Izpolnjuješ njihove želje?

  • Si željna/željan dela?
  • Imaš žilico friziranja?
  • Rada/rad ustvarjaš edinstvene pričeske?
  • Delovne izkušnje niso pogoj / so prednost, a če si se pripravljen učiti ter razvijati svoje znanje, je lahko priložnost tvoja?
  • Tudi ti staviš na vrednote, ki jim naš team pripisuje veliko pomembnost: prijaznost, učljivost in pridnost?
  • Imaš sposobnost dobre komunikacije in svetovanja strankam, ker naše si zaslužijo najboljše!?
  • Imaš zmožnost dela brez kompromisov glede kakovosti storitev?
  • Imaš voljo in željo za pridobivanje znanja novih tehnik in trendov v frizerskem svetu?
  • Imaš vozniški izpit, da se lahko pripelješ na delo?
  • Znanje tujega jezika ni pogoj, je pa zaželeno (NEM IN ANG).

NUDIJO TI: Redno plačilo in stimulativne bonuse, možnost napredovanja v okviru salona. Sodelovanje v prijetnem in strokovno usposobljenem kolektivu, svobodo izražanja, kreativnosti pri oblikovanju frizur ter delo z najboljšimi strankami!

Kolektiv Frizerstva In pa si želi znanje prenašati tudi bodočim frizerjem in frizerkam, ki so na poti do tega poklica. Z veseljem dajo priložnost tudi praktikantom in praktikantkam iz Srednjih frizerskih šol, ki morajo po končanem prvem letniku na obvezno prakso. Motivirane mlade, perspektivne in zagnane bodoče frizerje torej vabijo, da pridejo po prve delovne izkušnje v profesionalnem salonu – pri njih bodo lahko srkali znanje in se razvijali ter pridobili neprecenljive izkušnje za nadaljnjo frizersko kariero.

Veselijo se vaših prijav z življenjepisom in motivacijskim pismom, ki jih posredujte na e – naslov: petra.maccek@gmail.com.

Za konec pa pripisujejo še: “Le pogumno vsi, ki si želite redne zaposlitve, pa tudi motivirani mladi potenciali, ki se ne bojite novih izzivov, si želite novega znanja in izkušenj, ki vam bodo risale kreativno frizersko kariero in pot tudi v prihodnje. Vabljeni, z veseljem se bomo posvetile vsaki prijavi in morda se kmalu spoznamo tudi v živo!”

Vabljeni tudi, da jih spremljate TUKAJ.

Si želiš redno zaposlitev ter uspešne frizerske kariere? Tukaj je odlična priložnost zate, da se pridružiš timu, ki vedno znova stremi k napredku, kreativnosti in novemu znanju.