Search
Close this search box.

Fredi Miler si je spet nadel zelen brezrokavnik in posnel nov videospot

Fredi Miler nadaljuje svojo glasbeno pot. Tako je pred dnevi izdal spot za pesem Ena, dve, tri tisoč let, ki ga je posnel na gradu Viltuš

Tako kot večino glasbenikov je čas zaprtja in prepoved koncertov občutil tudi Fredi Miler, ki pa mu delovnega elana kljub temu ni zmanjkalo. Ta čas je izkoristil predvsem za ustvarjanje novih hitov in posnel tudi nov videospot. Za lokacijo snemanja je izbral njemu ljubi grad Vindiš, družbo v spotu pa mu z igranjem na harmoniko dela prisrčna Monika.

Grad Viltuš je sicer speča lepotica Dravske doline, ki tako kot Trnuljčica, čaka svojega princa, da jo reši iz dolgoletnega spanca in osamelosti. Šele takrat bo pokazal vso svojo lepoto. Za grad Viltuš, ki se nahaja v neposredni bližini Maribora, so se v preteklosti zanimali mnogi interesenti. Žal pa se ideje niso uspele realizirati  in ta spomenik še kar žalostno sameva in propada. Grad je velik biser in zgodovinska vrednost ter doprinos samemu kraju, zato si vsi prebivalci želijo njegove obnove in posluha s strani ministrstva. Trenutno skrbi za urejanje okolice Turistično društvo Selnica ob Dravi. Grad pa je zelo pri srcu tudi Frediju Milerju.

Fredi si je za svoj nastop v videospotu nadel tudi svoj prepoznaven zelen brezrokavnik, ki smo ga lahko zasledili pri pesmi Vedno si sanjala njega in ga je spremljaj na vseh večjih nastopih. Kot je dejal ob tej priložnosti, si želi, da bi z njim kmalu spet lahko nastopal pred publiko.

Videospot si lahko ogledate TUKAJ. Režija, snemanje in montaža so delo Uroša Zormana, delo asistenta je opravil Jure Vrčko, za zračne posnetke pa je poskrbel Pohorc.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Sportnica
Sportnica
2 let nazaj

Braaavo Fredi…😁😁👌👌👌🔥🔥🔥🔥🎶🎶🎶

Dogodki

Fredi Miler nadaljuje svojo glasbeno pot. Tako je pred dnevi izdal spot za pesem Ena, dve, tri tisoč let, ki ga je posnel na gradu Viltuš