Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA: 10 krogov za 10 nasmehov na Ravnah

Na Ravnah na Koroškem se je v soboto odvijala ena največjih dobrodelnih tekaških prireditev 10 krogov za 10 nasmehov, ki jo organizira Društvo Vztrajaj – Never give up. Zaradi nekaterih drugih športnih prireditev ob istem času je bila udeležba nekoliko manjša, kljub temu pa je organizatorjem in udeležencem uspelo zbrati več kot 2000€ za pomoč družinam v stiski.

Gonilna sila projekta Anika Popič je okoli sebe zbrala dinamično ekipo, ki jo sestavljajo Martina Žižmond, Lara Tomažič, Nebojša Ilič, Janja Šumnik, Eva Štraser, Domen Štraser, Aleš Peruš, Jernej Popic, Tomaž Kopmajer, Barbara Knez in Darjan Knez, pri izvedbi dogodka pa so z njimi združili moči še ZŠKTM Ravne, Atletski klub Ravne, ZIP center Ravne, TIC Ravne ter občine Ravne na Koroškem, Prevalje in Črna na Koroškem. Glavni sponzorji so bila podjetja Jakov d.o.o, Fatmtech, orodjarstvo Polovšak, Avtocenter Ravne in stranka SMC,ki so zakupili vsak po 105 krogov, ki so jih pretekli tekači Jan Tretjak, Marko Kobold, Nejc Juvan, Dejan Tajnik, Matej Pečnik in Eva Zorman.

Za veselje najmlajših so poskrbeli Vilina z animacijskim programom, Maja Ocepek z glasbenim vrtcem Direndaj, frizerstvo Jurgec, Petra Vrčkovnik s poslikavami po obrazu, BK Karizma in Belafit. Z glasbo so popestrili dogajanje Adrijana Kamnik, Hana in Gaja Mlakar, zasedba Meltdown in skupina Poseidon, ki je poskrbela tudi za ozvočenje.

K dobri kondiciji in počutju tekačev ter športnemu razpoloženju ostalih obiskovalcev so pomagali trgovina Herkul z odlično ponudbo proteinskih napitkov in čokoladic, Karate Klub Prevalje, maserka Barbara Knez, Ines Kogal s skupino mladih plesalcev in folkloristi Luka Kramolc iz Šentanela.

Za varnost so poskrbeli policisti PP Ravne na Koroškem, Koroški gasilski zavod in PGD Ravne, ki je posodilo tudi vrtne klopi.

Ob koncu dogodka so se udeleženci okrepčali s pizzami pizzerie Trg Prevalje ter narezki Mesarije Lečnik, sodelovali pa so tudi v žrebanju za nagrado sponzorja trgovine Printink d.o.o.

Da so o dogajanju izvedeli tudi tisti, ki se ga niso udeležili, so poskrbeli medijski sponzorji TV Uršlja, Koroška TV Dravograd, Koroške novice, Koroški radio in Radio Velenje.

FOTO: Gorazd Pelcl

Dogodki