Search
Close this search box.

FOTO: Županov novoletni sprejem na Ravnah

Na Ravnah je danes potekal že tradicionalni županov (po)novoletni sprejem, na katerem se je župan dr. Tomaža Rožen zahvalil vsem, ki so v minulem letu soustvarjali podobo občine in pripomogli k temu, da postane občina še boljša, lepša in prepoznavnejša.

V preddverju Kulturnega centra Ravne je povabljene, poslovne partnerje, predstavnike zavodov, društev in ustanov, sodelavce in prijatelje s celotne Koroške, pozdravil in sprejel župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki sta se mu pridružila tudi oba podžupana, Aljaž Verhovnik in Igor Oder. Dogodka se je med drugim udeležil tudi poslanec v DZ Jani Prednik.

V nagovoru se je župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, zahvalil vsem obiskovalcem za sodelovanje v preteklem letu, predvsem za uspešno delo in skupna prizadevanja za razvoj občine. Izpostavil je dogajanje v letu 2018 in spregovoril o načrtih za naslednja leta. Omenil je tudi, da zaključujejo z gradnjo večnamenske dvorane v Kotljah, katere otvoritev načrtujejo v mesecu februarju. Povedal je tudi, da jih v prihodnje od večjih projektov čaka obnova večnamenske dvorane Osnovne šole Prežihovega Voranca, gradnja novega vrtca in začetek gradnje doma za starejše.

Za konec je Rožen prisotne nagovoril z besedami: »Delajte to, v čemer ste dobri. Da bomo skupaj čim bolje sodelovali in premikali svet, ki se za nas začne tukaj na Ravnah, na bolje, z vsakim korakom, revolucije sicer niso možne, vendar z majhnimi koraki lahko naredimo veliko.«

V kulturnem programu so zapeli člani MePz PGD Ravne na Koroškem, s harmoniko je prireditev popestrila mlada virtuozinja Tina Kalajžič. Prireditev pa je povezovala Janja Širnik.

Po končanem uradnem delu je v mali dvorani sledila še zakuska in sproščeno druženje.

Dogodki