Search
Close this search box.

FOTO: V Mislinji otvorili nov fitnes

Danes je v prostorih Centra za zdravje in šport v Mislinji svoja vrata odprl BitFit fitnes. To je že drugi BitFit fitnes na Koroškem.

Športna dvorana poimenovana Center za zdravje in šport Mislinja je zgrajena v neposredni bližini Osnovne šole Mislinja. Večnamenska modularna športna dvorana, ki je namenjena izvajanju pouka športne vzgoje, športno – rekreacijskih dejavnosti, izvedbi različnih šolskih in občinskih prireditev pa ima tudi prostor za fitnes.

Danes so v Mislinji otvorili nov fitnes.

Župan mag. Bojan Borovnik je na otvoritvi fitnesa povedal: “Občina je nabavila vso opremo, razen enega kolesa. Menim, da je zelo pomembno, da smo v Mislinji pridobili fitnes. To je zelo pozitivna pridobitev tako za naše občane in občanke in verjamem, da bo ves čas v uporabi. Tudi obe telovadnici, stara in nova sta polno zasedeni. Sam sem zelo vesel in tudi, ko se pogovarjam z ljudmi so navdušeni.”

Župan Mislinje mag. Bojan Borovnik in Tadej Novinšek.

Fitnes se bo za prve treninge odprl 3. januarja 2020, odprt pa bo vsak dan, brez izjeme, tudi med prazniki od 5. do 23. ure.

OTVORITEV NOVEGA BITFIT FITNESA V MISLINJI:

Fitnes v Mislinji je opremljen z najsodobnejšo opremo proizvajalca Panatta, ki ima po celem svetu preko 25. 000 opremljenih fitnes centrov. Tako kot na Ravnah, bodo tudi v Mislinji možni treningi pod vodstvom osebnega trenerja. V Mislinji pa bodo v bodoče na voljo tudi vodene vadbe v skupinah. Prednost pa je, da boste lahko z eno karto vadili v fitnesu na Ravnah kot tudi v Mislinji.

Tadej Novinšek nam je pred otvoritvijo fitnesa v Mislinji povedal, da imajo v prihodnosti namen odpreti še tretji BitFit fitnes na Koroškem. “Zaenkrat so možne tri lokacije, v mesecu marcu pa se bo vedelo kaj več. Zagotovo pa je naš dolgoročni načrt v nekaj letih pokriti večino Koroških občin z “verigo” BitFit fitnesov. Z eno karto pa bi bil možen vstop v vse fitnese.” je še dodal za konec.

Fitnes v Mislinji je opremljen z najsodobnejšo opremo proizvajalca Panatta.
2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Marko Janežič
Marko Janežič
4 let nazaj

….otvorili,otvorili,otvorili…..tralala hosasa……..

Dusan
Dusan
4 let nazaj

Imam tretjo lokacijo za vas
Lp

Dogodki