Search
Close this search box.

FOTO: Potekala je medgeneracijska jutranja vadba v Mežici

Pred Narodnim domom v Mežici je bilo zjutraj zelo pestro. V čudovitem sončnem jutru so združili koristno s prijetnim. Izpeljali so namreč skupno jutranjo vadbo vseh generacij.

Tudi letošnje poletje v Mežici je polno zanimivih, raznovrstnih in zabavnih dogodkov, ki jih ponovno organizirajo društva in posamezniki v sodelovanju z Narodnim domom Mežica in Občino Mežica.

Danes, 20. junija 2023 so v okviru Mežiškega poletja, izpeljali skupno jutranjo vadbo vseh generacij po metodi 1000 GIBOV ZA ZDRAVJE, ki je risala nasmehe na obraz. Organizator dogodka je bila Šola zdravja – skupina iz Mežice. Skupina je zelo aktivna tudi sicer skozi leto – vsako jutro namreč pridno telovadijo od 7.30 do 8. ure na bivšem kopališču v Mežici.

Tokrat pa so k jutranji vadbi povabili vse generacije, tudi najmlajše. Prijaznemu povabilu so se odzvali OŠ in vrtec Mežica, Komunalno podjetje ter kolektiv Narodnega doma Mežica.

Na Facebook profilu Narodnega doma Mežica so ob tem zapisali tako: “Hvala skupini ŠOLA ZDRAVJA za vaš trud in predanost za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga in dobrega počutja.”

Zdravje je naše največje bogastvo. Tukaj pa gre tudi za zelo lep primer medgeneracijskega sodelovanja ter povezovanja. Poleg zdravega življenjskega sloga so pomembni tudi socialni stiki, ki jih gojimo z drugimi generacijami in takšna druženja nas notranje bogatijo. Z roko v roki je vse lažje. Najlepša kombinacija so izkušnje starejših in svežina mladostnih idej. Preplet obojega pa je zmagovita kombinacija.

Dogodki

Pred Narodnim domom v Mežici je bilo zjutraj zelo pestro. V čudovitem sončnem jutru so združili koristno s prijetnim. Izpeljali so namreč skupno jutranjo vadbo vseh generacij.