Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: Potekal je ponovoletni sprejem župana Občine Dravograd, Antona Preksavca

V čudovitem ambientu Dvorca Bukovje je v sredo, 10. januarja 2024, potekal ponovoletni sprejem župana Občine Dravograd, Antona Preksavca.

Na ponovoletnem sprejemu župana Občine Dravograd, ki je potekalo danes, 10. januarja 2024, v čudovitem ambientu Dvorca Bukovje, so predstavnike gospodarstva, poslovne partnerji, kot tudi predstavnike ostalih koroških občin, predstavnike javnih zavodov in ostale povabljene sprejeli predstavniki Občine Dravograd, župan Anton Preksavec, podžupan Robert Plimon, direktorica občinske uprave Maja Kovačič Tasič in ostali sodelavci Občine Dravograd.

Med kulturnim programom so si zbrani ogledali kratek filmček o dogajanju v občini Dravograd v preteklem letu, ki je povzel vse dogodke, od tistih lepših – od Katre Fratar, otvoritve prenovljenega Doma Borcev v Šentjanžu, do tistih manj prijetnih – uničujočih poplav in plazov, ki so Koroško prizadeli v avgustu in vse s tem povezane posledice.

S svojim nastopom je kulturni program obogatila mlada vokalistka in kitaristka Zala Črešnik, ki je s svojim vrhunskim glasom očarala zbrane s krajšim repertoarjem, sestavljenim iz pesmi različnih žanrov.

V svojem nagovoru je župan občine Dravograd, Anton Preksavec, poudaril, da je za občino Dravograd pestro in naporno leto 2023, a da so veliko dosegli in izpolnili veliko zastavljenih ciljev. V ključnih trenutnih so še enkrat znova dokazali, da je v slogi moč in da se s trdno voljo in trudom da doseči marsikaj. Za leto, ki se je šele začelo, pa si želi, da bi še naprej tako dobro sodelovali z vsemi deležniki, ter uspeli uresničiti čim več začrtanih idej in projektov. Prav tako se je zahvalil vsem zbranim ter jim zaželel čim bolj uspešno in srečno leto 2024.

Po kulturnem programu in nagovora župana so se zbrani podružili v sproščenem vzdušju ob izbranih kulinaričnih dobrotah ter poklepetali o načrtih in idejah, ki jih bodo skupaj razvijali in uresničili v letu, ki je pred nami.

FOTOGALERIJA:

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko Zdolšek
Slavko Zdolšek
3 mesecev nazaj

PODpovprečne fotografije….ejejej

Dogodki

V čudovitem ambientu Dvorca Bukovje je v sredo, 10. januarja 2024, potekal ponovoletni sprejem župana Občine Dravograd, Antona Preksavca.