Search
Close this search box.

FOTO: Poročni sejem v Dvorcu Bukovje: Ponudniki predstavili nove trende svečanih dogodkov

FOTO: Aljaž Uršej. 9. Poročni sejem v Dvorcu Bukovje

Danes je v Dravogradu, pod okriljem Javnega zavoda Dravit in Foto Anke ter ob pomoči JSKD OE Dravograd, potekal že 9. Poročni sejem v Dvorcu Bukovje, ki je bil tudi letos zelo dobro obiskan, k čemur je pripomogla bogata in raznolika ponudba ter pester spremljevalni program, za piko na i pa je bil tudi vstop prost.

FOTO: Aljaž Uršej

Na največjem tovrstnem sejmu pri nas so lahko obiskovalci pridobili vse potrebne informacije glede organizacije pomembnih življenjskih dogodkov. V Bukovju so se predstavljali frizerji, gostinci, cvetličarji, aranžerji, vinarji, zlatarji, fotografi, ponudniki otroških animacij, prodajalci ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil … Poleg številnih bodočih mladoporočencev pa so po informacije, predvsem glede novih modnih trendov, prišli tudi mnogi obiskovalci od blizu in daleč, ki jih v tem letu čakajo pomembne slovesnosti, kot so okrogle obletnice, maturantski ples ali valeta.

FOTO: Aljaž Uršej

Kot je povedala predstavnica Javnega zavoda Dravit Katja Čevnik, se je na sejmu predstavilo približno 25 ponudnikov, ki so, poleg izdelkov in storitev, ponujali tudi številne sejemske ugodnosti. »Poleg domačih so prišli v Dravograd tudi razstavljavci od drugod. Med najbolj oddaljene sodi prodajalec svečanih moških oblek iz Moravskih Toplic.«

FOTO: Aljaž Uršej

Čevnikova je omenila, da so bili s sejmom sicer zadovoljni, čeprav bi si za naslednje leto želeli, da bi se za sodelovanje na sejmu odločilo še več Korošcev, z domačo ponudbo izdelkov in storitev.

FOTO: Aljaž Uršej

»Dogodka se je udeležilo približno enako število obiskovalcev kot lani. Dosegli smo ciljno publiko, resne kupce, ki dejansko načrtujejo dogodke oziroma imajo namen storitev ali izdelek v kratkem koristiti, kar je za razstavljavce tudi pomembno,« je še za konec dodala predstavnica Dravita.

FOTO: Aljaž Uršej

Že tako pestro dogajanje so v Bukovju popestrili člani zasedbe Kimperk teater ter Luka Basi, Kristina Ravnjak s soprogom in Danijela Zeme Pečnik z možem Bojanom.