Search
Close this search box.

FOTO: Otvoritev novega, modernega trgovskega centra v Slovenj Gradcu

Danes se je po desetih mesecih gradbenih del ob 9. uri na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico odprl popolnoma nov, moderen trgovski center.

Od danes dalje je Slovenj Gradec bogatejši še za en sodoben, moderen trgovski center, ki se je odprt na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico.

V trgovskem centru so trgovina s športno opremo Hervis, drogerija Müller in trgovina s tehnično opremo Big Bang. Slavnostne otvoritve se je poleg predstavnikov trgovin udeležil tudi župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler.

Trgovine Spar, Müller ter Big Bang so se slavnostno otvorile ob 9.00 uri, medtem, ko se je Hervis odprl že ob 7.00 uri. V trgovinah bodo na dan otvoritve pa vse do sobote, 17. februarja 2024, potekali otvoritveni ekskluzivni popusti in posebne ponudbe.

Otvoritev je potekala v duhu dobrodelnosti, saj je podjetje Spar Slovenija s pomočjo obiskovalcev razdelil donacijo v višini 3.000 evrov in z njo podprl tri lokalne organizacije: Društvo Koroški medgeneracijski center, Prostovoljno gasilsko društvo Slovenj Gradec ter Društvo invalidov Slovenj Gradec.

Ob otvoritvi so pripravili tudi pester spremljevalni program, med drugim sta tam nastopila Dunja Vrhovnik ter Marijan Novak. Za najmlajše so bila napihljiva igrala Sparky, ulični umetniki Čupakabra in še in še.

V trgovskem centru je tudi na voljo garažna hiša, da bo nakupovanje še prijetnejše.

Vabljeni, da jih obiščete in se sami prepričate o njihovih otvoritvenih ponudbah.

Nov trgovski center bo odprt vsak dan razen nedelje od 8. do 20. ure.

Fotogalerija

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Mihi
Mihi
2 mesecev nazaj

Občina je žrtvovala zelene površine za še en trgovski center. Pohlep. Zipo stanovalci bodo imeli krasen razgled na parkirišče centra in vonjali stalen smrad na svojih novih balkonih. Ponoči bo še bolj svetlo za vse sosede, Hervisova rdeča barva že zdaj seka na polno. Hvala občinarjem!

Zdenka
Zdenka
2 mesecev nazaj

zelo lepo

Danes se je po desetih mesecih gradbenih del ob 9. uri na križišču med Celjsko cesto in Ronkovo ulico odprl popolnoma nov, moderen trgovski center.