Search
Close this search box.

FOTO: Otroško rajanje na igrišču pri OŠ Mislinja popestrilo Občinski praznik

Danes je bilo v Mislinji pestro dogajanje za otroke. Tudi na starše niso pozabili.

V sklopu Občinskega praznika je danes, 16. junija 2024, na igrišču pri Osnovni šoli Mislinja potekalo pestro otroško rajanje, ki je privabilo številne obiskovalce.

Dan za mulce je obogatil Dejan Dogaja, ki je poskrbel za zabavno in energično vzdušje. Otroci so se lahko preizkusili v ustvarjalnih delavnicah, uživali na napihljivih igralih ter se zabavali ob različnih animacijah.

Mladi obiskovalci so imeli priložnost zaplesati v glasbenih ritmih ali se preizkusiti na smučarski skakalnici, kar je poskrbelo za še večjo razgibanost in veselje med njimi. Za vsakogar se je našlo nekaj zanimivega, kar je prispevalo k nepozabnemu dnevu.

Organizatorji so se zavedali tudi pomena staršev in zanje pripravili prvo »Kuhno na fraj« v Mislinji. Kulinarično doživetje so omogočili Pizzerija Pizza Lab, bistro in kavarna Punkt, Kreativa Catering ter picerija in pivnica Kuf’r. Starši so lahko uživali v okusni hrani in pijači ter se družili v prijetnem ambientu.

Dan za mulce je tako ponudil obilico zabave in smeha za otroke, hkrati pa tudi prijetno kulinarično izkušnjo za starše, kar je skupaj ustvarilo čudovit dogodek v Mislinji.

Fotogalerija

Dogodki

Danes je bilo v Mislinji pestro dogajanje za otroke. Tudi na starše niso pozabili.