Search
Close this search box.

FOTO: Luka Basi poskrbel za nepozaben večer v Križankah

Spektakel duetov Luke Basija je navdušil v petek, 15. septembra 2023, v razprodanih ljubljanskih Križankah.

Luka Basi, vsem dobro znan slovenski pevec, ki navdušuje publiko tako doma, kot v tujini, je za vse svoje oboževalce v petek, 15. septembra 2023, pripravil prav posebno poslastico. V ljubljanskih Križankah se je ob 20. uri začel Spektakel duetov, na katerem si je Luka oder delil s številnimi gosti, ki jih je za ta poseben dogodek povabil k sodelovanju. Luka je s petkovim koncertom že tretjič razprodal ljubljansko koncertno prizorišče Križanke, vsakič znova pa navduši poslušalce. Tudi tokrat ni bo nič drugače, saj je za svoje oboževalce pripravil spektakel z mnogimi čudovitimi glasbenimi gosti.

Kot je že pred dnevi povedal Luka, so z bandom neumorno vadili, vse izpilili do podrobnosti in poskrbeli, da je bil petkov večer takšen, kot mora biti – nepozaben. Seveda pa je na koncertu tudi prvič uradno predstavil svoj najnovejši album, Anđeo i vrag, na katerem je tudi njegova najnovejša uspešnica, Momačka.

Na odru so se mu tako pridružili številni glasbeni gostje, ki pa so do trenutka, ko so stopili na oder, ostali skrivnost. Da se bodo Luki na odru pridružili Modrijani in Daniela Martinović, je razkril nekaj dni pred koncertom, to pa je bilo tudi vse, kar je o svojih gostil povedal Luka.

Tako so bili oboževalci še toliko bolj presenečeni, ko so se mu na odru pridružila zveneča glasbena imena, kot so Lidija Bačić, Jole, Justus Reid, Davor Borno, Natalija Verboten, Zlatko Pejaković, Tilen Lotrič in mnogi drugi.

Prav tako se je občinstvu v razprodanih Križankah predstavil Ženski pevski zbor Karantanija, katerega članice prihajajo s Koroške. Dekleta so navdušila in razgrela publiko ravno tako kot ostali nastopajoči, saj so s svojimi ubranimi glasovi čudovito pospremile Luko.

Luka je strnil svoje vtise in občutke po tem čudovitem večeru z besedami, da adrenalin mogoče popusti, v srcu pa ostane nepopisna energija in toplina, ki jo za vedno deliš z občinstvom in gosti. ”Čisto vsak koncert je prav posebno doživetje. In čeprav sem v Križankah že nastopil, je to vsakič znova nekaj nepričakovanega, novega, posebnega,” je povedal Luka, ki je s svojimi gosti na odru pričaral prav posebne, magične trenutke, ko so združili glasove in skupaj zapeli. Zagotovo mu bo za vedno v srcu ostal tisti edinstven občutek povezanosti s poslušalci, ki so ves večer prepevali z njim in njegovimi gosti.

Že kmalu pa bomo lahko Luko spet videli na Koroškem, saj prihaja 24. septembra 2023 na Prevalje v športno dvorano, kjer bo od 18. ure naprej potekal dobrodelni koncert Korošci za Koroško, na katerem bodo zbirali sredstva za žrtve avgustovskih poplav.

Nekaj utrinkov s Spektakla duetov pa si oglejte v fotogaleriji:

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Marička
Marička
7 mesecev nazaj

Nepozabni večer, poln dobre energije..HVALA LUKA+BAND..

Dogodki

Spektakel duetov Luke Basija je navdušil v petek, 15. septembra 2023, v razprodanih ljubljanskih Križankah.