Search
Close this search box.

FOTO: Koroški judoisti navdušili na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada

Koroški judoisti so minuli vikend na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada osvajali odličja.

V soboto, 20. aprila 2024, je 32 članov iz štirih koroških judo klubov, JK Acron Slovenj Gradec, JK Ravne na Koroškem, JK Dravograd in JK Muta, sodelovalo na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada v treh starostnih kategorijah. Skupaj so osvojili 13 odličij, kar kaže na izjemen talent in predanost mladih športnikov.

V kategoriji do 16 let so se izkazali Nuša Samec, ki je osvojila zlato medaljo, Tia Vidovič, ki je zasedla drugo mesto, ter Jaka Gošnak in Mateo Marošek, ki sta si delila tretje mesto. Poleg njih so na tatami stopili še Iva Forstner, Jan Gaberšek, Ožbej Sovinc, Taj Temniker, Johny Krivec, Jaka Sušnik, Tian Brdnik, Teodor Čerjekovič in Jošt Rožej.

V kategoriji do 14 let je Tilen Zdovc stopil na najvišjo stopničko, medtem ko je Viktor Kravcar osvojil bronasto medaljo. Poleg njiju so naši mladi judoisti uspešno zastopali klubove: Miha Založnik, Andraž Mandl Jauk, Isabela Pušnik, Tajda Forstner, Gal Gril in Žana Kojzek.

V najmlajši kategoriji do 12 let so mladi judoisti pokazali svoj talent in borbenost. Lara Štruc, Nika Pešl in Ema Božič so si prislužile srebrne medalje, medtem ko so Liam Likar, Rene Paradiž, Gaja Matves in Enja Ramšak osvojili bronaste medalje. Nastopili so tudi Tilen Prikeržnik, Nace Dornik, Tija Duraković in Jalen Gams, ki so z odličnimi predstavami dopolnili uspehe svojih klubov.

Čestitke vsem mladim judoistom in judoistkam za izjemne dosežke ter odlično borbenost.

Vir: Judo Koroška

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Koroški judoisti so minuli vikend na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada osvajali odličja.