Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: 10. jubilejno vlečenje vrvi čez Suhodolnico privabilo številne navijače

Letos je potekalo že 10. jubilejno vlečenje vrvi čez Suhodolnico. Tekmovalci in navijači so se ob tem zelo zabavali.

V soboto, 25. maja 2024, je na mostu Suhodolnici potekalo jubilejno 10. vlečenje vrvi čez Suhodolnico, ki so ga soorganizirali Mestna četrt Štibuh, Mestna četrt Stari trg-mesto in Vaška skupnost Stari trg.

Prireditev je bila posebna tudi zaradi slavnostne predaje AED defibrilatorja v uporabo, ki je nameščen pri stanovanjski hiši na ulici Ob Suhodolnici 2. Mestna četrt Štibuh se je zahvalila zakoncema Jerneju in Manci Duler za omogočitev postavitve defibrilatorja ter jima podelila nagrado četrtne skupnosti.

Na tekmovanju v vlečenju vrvi so sodelovale tri ekipe: Mestna četrt Štibuh, Mestna četrt Stari trg-mesto in Vaška skupnost Stari trg. Rezultati so bili naslednji:

  1. mesto: Mestna četrt Stari trg
  2. mesto: Mestna četrt Štibuh
  3. mesto: Vaška skupnost Stari trg

Nagrade za najboljše ekipe je podelil župan Tilen Klugler, na prireditvi pa je bila prisotna tudi podžupanja Martina Šisernik. Dogodek je privabil 150 gledalcev in navijačev, prireditelji pa so poskrbeli za prijetno druženje ob hrani in pijači.

Župan MO Slovenj Gradec je ob tem dejal: “Tekmovanje je bilo polno veselja in športnega duha, povezalo je vse udeležence in pokazalo, kako pomembna sta sodelovanje in skupnost.”

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Letos je potekalo že 10. jubilejno vlečenje vrvi čez Suhodolnico. Tekmovalci in navijači so se ob tem zelo zabavali.