Search
Close this search box.

Festival gorskih okusov na Holcarčkovem poletnem festivalu

Ta vikend na Kopah organizirajo velik družinski dan. Prihaja Holcerčkovega poletnega festivala ter letošnja novost, Festival gorskih okusov. Nedelja je čas za Kope.

Poleg pestrega dogajanja za otroke, so na Kopah pomislili na čisto vse. Niso pozabili niti na vaše brbončice.

Z veseljem sporočajo, da se bodo na Holcarčkovem festivalu pridružili tudi kuharski mojstri iz Koroške, ki bodo poskrbeli za pravo kulinarično razvajanje.

Na Kopah vas bodo tokrat kulinarično razvajali:

  • Vafl – slastni vaflji za sladkosnede
  • Gostilna Murko – koroške dobrote
  • Punkt Kotlje – slastni burgerji
  • Pizza Lab – napolitanske pice
  • Kreativa katering – kulinarične inovacije
  • Tajska Restavracija Bangkok – eksotični tajski okusi

Pridite in uživajte v izjemnih okusih ter se prepustite gurmanskim užitkom.

V tem času, ko boste uživali v okušanju dobrot, pa bodo za otroke poskrbeli na največjem Holcerčkovem poletnem festivalu.

Letos bo festival na Kopah potekal v nedeljo, 23. junija, od 10. ure naprej. Tako kot pretekla leta se nam obeta pestra nedelja, polna zabave, saj bo festival letošnje leto poskrbel za še več pestrega dogajanja in kopico glasbenih gostov.

Na Holcerčkovem poletnem festivalu boste lahko uživali v velikem igralnem parku z napihljivimi igrali, se odpravili na raziskovanje po adrenalinskem parku Kope in na pot med krošnjami, za vas pa bodo pripravili tudi Holcerčkovo pustolovsko dogodivščino in pravljico.

Tisti bolj pogumni se bodo lahko preizkusili v plezanju na plezalni steni in jahanju konjičkov, prav tako pa boste uživali v Jolly kotičku, otroškem kozmetičnem salonu, mini ZOO-ju, se družili s sovico Ulo in prisluhnili predstavitvam poklicev (predstavili se bodo gasilci, policisti in vojaki). Sedli boste lahko na Mini Express, se preizkusili v Mini Planici in se spopadli v paintballu.

Se vidimo 23. junija 2024 na Holcerčkovem poletnem festivalu ter Festivalu gorskih okusov na Kopah, vstop je prost.

Tokrat bodo za zabavo na največjem družinskem festivalu poskrbeli Luka Basi, Polkaholiki, Natalija Verboten in DJ Ney.

V nedeljo, 23. junija 2024 nas na Kopah čaka bogat program, krasna zabava, pestro dogajanje, kulinarične dobrote in odlična družba. Povrh vsega pa je vstop prost. Zato ne zamudite Holcerčkovega poletnega festivala ter Festivala gorskih okusov in si hitro v koledar zapišite datum, saj na največjem festivalu za družine na Koroškem preprosto ne smete manjkati.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Ta vikend na Kopah organizirajo velik družinski dan. Prihaja Holcerčkovega poletnega festivala ter letošnja novost, Festival gorskih okusov. Nedelja je čas za Kope.