Search
Close this search box.

Festival Dojiva se letos tudi v Slovenj Gradcu

Ob svetovnem tednu dojenja bo med 1. in 8. avgustom potekal že 7. festival Dojiva se - v več krajih po Sloveniji in letos prvič tudi v Slovenj Gradcu.

Festival je prostovoljne narave, je brezplačen in ga organizira Veva, spletna šola za starše. Festival bo potekal v dopoldanskem času v parku pred 1. Osnovno šolo. Namenjen je pomoči in informiranju nosečnic o dojenju in podpori doječim / ne doječim mamam pri premagovanju številnih težav, katere nam prinese materinstvo.

Ob nasvetih mamic, porodne babice, svetovalke za dojenje, osebne trenerke in fizioterapevtke se bodo potrudili najti odgovore na vprašanja in rešitve za težave, s katerimi se mamice / nosečnice srečujejo.

“Ker se zavedamo, da je izrednega pomena tudi medsebojna podpora in izmenjava izkušenj, bo seveda čas tudi za skupinsko druženje. Da se bomo lahko mamice in bodoče mamice brezskrbno pogovarjale, po poskrbljeno tudi za majhne otroke, saj bodo na voljo različne igre.”

Torej naj bo 7. avgust dan za družinski sprehod do parka pri 1. Osnovni šoli, kjer vas bo čakalo veliko zanimivih informacij, na voljo bodo zasebni pogovori s strokovnjaki iz različnih področij, ob skupinskih druženjih si boste pa lahko izmenjale izkušnje in mnenja, čaka vas še veliko drugih zanimivosti, zato VLJUDNO VABLJENI.

Več informacij najdete TUKAJ.

Dogodki

Ob svetovnem tednu dojenja bo med 1. in 8. avgustom potekal že 7. festival Dojiva se - v več krajih po Sloveniji in letos prvič tudi v Slovenj Gradcu.