Search
Close this search box.

Eva Boto predstavlja novi videospot in singel

Skoraj točno leto po izdaji svojega prvenca, Eva Boto izdaja naslovno pesem albuma in kot pravi sama, svojo najpomembnejšo pesem do zdaj, Ko najdeš sebe.

Čeprav se je za Evo jesen začela z odpovedjo vseh planiranih koncertov njene jesenske koncertne turneje po kulturnih domovih, se je odločila, da svojim poslušalcem podari pesem, ki kot pravi sama »bo ljudem pomagala v teh čudnih in težkih časih«.

Naslov albuma, ki ga je pevka izdala lani, nosi enak naslov kot novi singel. Pesem mi ogromno pomeni, ker poveže vseh deset pesmi v celoto,” je povedala Eva. Na tej poti ustvarjanja, vse od leta 2012 pa do izida, sem iskala in na koncu tudi našla svoje bistvo. Verjamem, da ima vsak izmed nas v življenju svoje sanje in svoj kotiček sreče. Pomembno je le, da ne pozabiš nanje in nikoli ne obupaš nad iskanjem tega, kar te osrečuje.”

Pri snemanju videospota je pomagal Evin stari znanec iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, koreograf in plesalec Miha Krušič, ki je tokrat poskrbel za režijo, sceno, celotno kreativo in igralce, na koncu pa je video tudi zmontiral. Eva o njem govori v superlativih: »Miha je tudi tokrat deloval kot perfekten stric iz ozadja in vodil celotno zadevo. Čeprav sem se ga od začetka malo bala, sva se na oddaji odlično ujela vesela sem, da sodelovanje nadaljujeva tudi leto po zmagi na oddaji!”

V spotu ob Evi nastopata odlična plesalca in igralca, Nika Burazer in Jure Bergant.

»Vabim vas, da ogledate moj novi spot in srčno upam, da bo pesem Ko najdeš sebe vsaj malo pomagala k zmagi pozitive v teh časih. Ostanite zdravi in pozitivni in se vidimo na koncertih ČIM PREJ,” je ob tej priložnosti še zapisala Eva Boto.