Europarkova ekološka tržnica ponuja številne naravne in domače izdelke

FOTO 1: Europarkova ekološka tržnica

V Europarku Maribor se je včeraj ponovno odprla ekološka tržnica, ki bo potekala vsako sredo od 14. do 19. ure v pritličju nakupovalnega središča. Vsakdo, ki jo obišče, lahko spozna prave okuse narave z ekološko pridelanimi izdelki izključno slovenskih ponudnikov.

Bogata in raznolika ponudba

Kdor se zaveda, kako pomembni so kakovostni biološko pridelani proizvodi, lahko na ekološki tržnici v Europarku najde številne naravne in domače izdelke.

Za to skrbijo različni ponudniki, in sicer Aronija (Marija Pivko) z izdelki iz aronije; Hiška zelišč (Eva OrkarŠenekar) s kozmetičnimi izdelki (deodoranti, balzami za ustnice, idr.); Ekološka kmetija (Marjan Podgrajšek) z naravnimi sokovi, moko, suhim sadjem; Bonatura (Marija Koren) z naravnimi čaji, naravnimi proteini, konopljinim oljem; Ekološka kmetija Bezjak (Marija Bezjak) s svežo zelenjavo; Ekološka kmetija Najvirt (Marjeta Polanec Najvirt) s svežo zelenjavo in sadjem; Ekološka kmetija Jožefa Polenšak (Jože Polenšak) prav tako s svežo zelenjavo in sadjem; Ekološko turistična kmetija Vrbnjak (Anton Vrbnjak) z domačimi mesnimi izdelki (salame, klobase, zaseka, ocvirki, svinjska mast, olje, idr.); Ekološka kmetija Jurič (Barbara Jurič) z jajci, pekovskimi izdelki, testeninami, poljščinami (koruza, krompir) in Ekološka kmetija Bračko Ivan (Ivan Bračko)s čebelarskimi pridelki in izdelki.

Z vprašanjem do nasveta

Dodatne odgovore in nasvete v zvezi z ekološkim kmetijstvom in zdravo prehrano pa lahko obiskovalci stojnic ekološke tržnice v Europarku Maribor dobijo od kmetovalcev in prodajalcev, ki prijazno in z veseljem odgovorijo oziroma svetujejo.

Na Europarkovi spletni stranije na voljo tudi pestra izbira receptov, ki obiskovalcem Europarkove ekološke tržnice doprinese h kreativnim idejam v njihovi domači kuhinji.

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com

Besedilo: Europark

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja