Europark in trgovina Hervis konec tedna pripravljata sejem zimske športne opreme

Prihajajoči konec tedna bo v Europarku Maribor in trgovini Hervis potekal sejem nove in rabljene zimske športne opreme. Petek in sobota, 26. in 27. november, bosta minila v znamenju številnih ugodnosti in akcijskih ponudb, začenja pa se tudi pestro praznično dogajanje.

Tudi vi že nestrpno pričakujete, da se boste prvič letos spustili po zasneženih strminah, se podali na pohod po zasneženi pokrajini ali se z drsalkami pognali po zaledenelih površinah? Zdaj je pravi čas, da osvežite svojo zimsko garderobo, preverite stanje svoje zimske športne opreme in jo dopolnite z novimi kosi. Nakupovalno središče Europark Maribor in trgovina Hervis namreč v petek in soboto, 26. in 27. novembra, v rdeči medetaži Europarkove garažne hiše pripravljata sejem nove in rabljene zimske športne opreme, kjer boste našli vse, kar potrebujete za nepozabne zimske radosti. Pravila sodelovanja najdete TUKAJ.

V prenovljeni trgovini Hervis boste športni navdušenci našli vse, kar potrebujete za nepozabne zimske radosti. Foto: Bojan Mihalič

Zimska športna oprema za vsak okus

Prihajajoči konec tedna bodo v Europarku na svoj račun prišli vsi športni navdušenci, saj mariborsko nakupovalno središče in trgovina Hervis pripravljajta veliki sejem zimske športne opreme, na katerem bo na voljo bogata ponudba opreme za zimske aktivnosti. Tako v petek kot v soboto, 26. in 27. novembra, bodo med 9.00 in 21.00 obiskovalci sejma lahko izbirali med novo in rabljeno športno opremo za različne zimske radosti ter poskrbeli za nepozaben zimski oddih. Ob tej priložnosti so v Hervisu pripravili tudi številne sejemske popuste ter posebne akcijske ponudbe za nakup nove opreme. V prenovljeni trgovini Hervis, ki je svoja vrata ponovno odprla v začetku novembra in z inovativno notranjo postavitvijo postala najmodernejša Hervisova trgovina v Sloveniji, lahko obiskovalci najdejo najbolj aktualne športne trende in pripomočke za šport ter prosti čas. Ena od številnih novosti v prenovljeni Hervisovi trgovini je tudi INFO točka, kjer je mogoče opraviti tudi 3D analizo stopal (t. i. boot fitting), na podlagi katere boste našli idealno prilegajoč se smučarski čevelj. Kaj vse prinaša nova INFO točka, boste lahko preizkusili tudi na sejmu zimske športne opreme!

Prihajajoči konec tedna izkoristite za nakupe po akcijskih cenah

Začetek sejma zimske opreme letos pade na črni petek, ko bo v prodajalnah mariborskega Europarka obiskovalcem na voljo bogata ponudba z izjemnimi popusti. Pročelje največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bo v petek zažarelo tudi v tisočerih lučkah, ki bodo popestrile vsako nakupovalno izkušnjo. Izkoristite priložnost, da z ugodnim nakupom poživite svojo zimsko garderobo, v Europarkovi cvetličarni poiščete unikaten adventni venček, si privoščite sladko dobroto ali skočite po edinstvena praznična darilca za najbližje.

Pričarajte si čarobno vzdušje z obiskom praznično okrašenega Europarka, poiščite trendovske kose in najboljšo opremo za zimske aktivnosti po vaši meri. Že veste, kam se boste odpravili na prvo letošnjo smuko?

Sejem zimske športne opreme je idealna priložnost, da si priskrbite vse potrebno za prihajajoče zimske radosti. (grafika_AV Studio)

Besedilo: IPPR agencija za komuniciranje / PR agency