Search
Close this search box.

Ena karta, dvojno doživetje. Najprej na spust po Olimplinu, nato na smučanje

Iz črnjanske občine sporočajo, da so ponovno pričeli s spusti po jeklenici Olimpline. Vabijo pa tudi na smučanje.

To soboto, 20. 2. 2021, imajo na voljo še kaj prostih mest. Zato vabijo vse adrenalinske navdušence, da obiščete Črno in se ob 11. uri spustite po najdaljši jeklenici v Sloveniji.

To pa še ni vse. S karto za Olimpline boste lahko ta dan tudi zastonj smučali na lepo urejenem smučišču v Črni” so navedli v sporočilu za javnost.

Obvezna je predhodna rezervacija na telefonsko številko 041 743 442. Na razpolago so vam vsak delovni dan, in sicer v ponedeljek, torek in četrtek, od 7. do 15.ure, v sredo, od 7. do 17. ure, in v petek od 7. do 13. ure. Lahko pa jim tudi pišete na elektronski naslov tic@crna.si.

Smučišče obratuje po sledečem urniku:

  • V soboto, 20. 2. 2021, od 9. do 20. ure,
  • v nedeljo, 21. 2. 2021, od 9. do 17. ure
  • Od ponedeljka do petka (22. 2. – 26. 2. 2021) od 15. do 20.0 ure

Obiskovalci smučišča, starejši od 12 let, morajo ob nakupu smučarske vozovnice predložiti tudi negativen test na koronavirus, ki ni starejši od sedmih dni. Testirati se ni potrebno tistim, ki so že bili cepljeni z dvema odmerkoma cepiva ali pa so že preboleli Covid -19, še opozarjajo na Občini Črna na Koroškem. Pozitivni test na Covid -19 mora biti starejši od 21 dni in mlajši od pol leta.

Otroci OŠ Črna na Koroškem lahko oddajo lanske sezonske smučarske vozovnice na smučišču, kjer vam jih bodo podaljšali proti plačilu 10,00 evrov. Zaradi trenutne situacije povezane z epidemijo, vas prosijo, da dosledno upoštevate predpisane ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s Covidom-19.

Več informacij najdete na spletni strani občine TUKAJ.

Dogodki

Iz črnjanske občine sporočajo, da so ponovno pričeli s spusti po jeklenici Olimpline. Vabijo pa tudi na smučanje.