Elektro Turnšek se je združil s skupino Telemach – potrebna bo ponastavitev tv programov

Celjski operater Elektro Turnšek se je pridružil skupini Telemach, ki je največji in najhitreje rastoči kabelski ponudnik telekomunikacijskih rešitev v Sloveniji. Z nadgradnjo omrežja so omogočili dostop do najsodobnejših in najnaprednejših rešitev na področju telekomunikacij. Naročniki na omrežju Elektra Turnšek bodo v noči iz nedelje, 19.1.2014, na ponedeljek, 20.1.2014, deležni sprememb v programski shemi, za kar bo po večini potrebna ponastavitev programov ali njihovo ponovno iskanje.

18bdd04e288fc232234be2fb5ea8bf38

Posodobitev omrežja, s katero so pri Telemachu pričeli v lanskem letu, omogoča doseg in uporabo najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih tehnologij, med drugim HD programe, časovni preskok, video na zahtevo, brezplačno storitev D3 GO (gledanje televizije na prenosnih napravah – prenosniku, tablici ali pametnem telefonu) in izjemno visoke hitrosti interneta. Posodabljanje in modernizacija omrežja bo potekala nenehno, s čimer bodo uporabniki ves čas v stiku zrazvojnimi trendi na področju telekomunikacij. Tako bodo naročniki na omrežju Elektra Turnšekv noči iz nedelje, 19.1.2014, na ponedeljek, 20.1.2014, deležni sprememb v programski shemi, za kar bo po večini potrebna ponastavitev programov ali njihovo ponovno iskanje.  Več o spremembah si lahko preberite na spletni strani www.telemach.si.

Za naročnike storitev Elektra Turnšek je Telemach z januarjem omogočil razširitev ponudbe ter s tem približal svet najsodobnejših telekomunikacij v njihov dom. Posodobljeno omrežje pa jim obenem omogoča prehod na Telemachove storitve, ki bodo tako še obogatile razpon storitev, ki so jih uporabljali doslej. Obstoječe naročnike Elektra Turnšek ter vse nove naročnike bodo razveselile tudi številne ugodnosti, ki so jih pri Telemachu pripravili posebej za njih (najbolj ugodna kombinacija kakovosti in cene v paketu trojček Telemach MIX na slovenskem trgu, dodatne ugodnosti na področju mobilne telefonije, brezplačne telefonske klice v 120.000 slovenskih gospodinjstev in cenejše klice v tujino, opremo na obroke in podobno). Telemachovi naročniki so deležni tudi storitve D3GO, kjer lahko televizijske programe spremljajo na prenosnih napravah (prenosniku, tablici ali pametnem telefonu) s časovnim zamikom 72ur.

Akcija za dobrodošlico

Pričetek leta in novega sodelovanja na področju Celja in okolice so v Telemachu pozdravili s posebno akcijo. Obstoječi in novi naročniki Elektra Turnšek, ki se bodo do 28. 2. 2014 odločili za enega izmed Telemachovih paketov MIX v akciji »Plačaš najmanjši paket, dobiš največji TV paket.«, bodo do 30. 4. 2014 lahko spremljali vse programe iz največjega paketa, četudi bodo izbrali manjšega, in plačevali mesečno naročnino za najmanjši paket, ne glede na izbrani paket. 

Več informacij o podjetju Telemach: www.telemach.si ali na 080 22 88.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.