Search
Close this search box.

Eden najboljših food truck festivalov v začetku junija prihaja v Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu se bo med 2. in 3. junijem 2023 mudila Karavana okusov, prvi slovenski food truck festival.

Sonce, vikend in dobra hrana. To je kombinacija, ki nas bo v petek, 2. in v soboto, 3. junija 2023, zvabila na Glavni trg v Slovenj Gradcu, kjer se bo ustavila Karavano okusov, prvi slovenski food truck festival v Sloveniji.

Pisani tovornjački in prikolice Karavane okusov se bodo polni dobrot ustavili na mestnem trgu, zategnili ročno zavoro, zakurili peči, odprli lopute in pred očmi lačnih sladokuscev pripravili ”street food” za vse okuse.

Na tem prazniku gurmanskih dobrot bodo vaše želodčke razvajali American burger trailer z ameriškimi specialitetami, Boš? Bom! food truck s burritosi, takosi in quesadilljami, Gabrielo prikolica s bubble vaflji in ameriški palačinkami, Mango Tree prikolica bo pripravljala prave tajske specialitete, Gud Street Fud z legendarnimi burgerji in fingerfoodom, Yammy Tammy tovornjaček s sladkimi pregrehami, premierno pa se bo na Karavani predstavil Skunk Urban Kitchen s svojimi norimi sendviči.

Ker pa je poleg lakote potrebno potešiti tudi žejo, bodo za to poskrbeli Beer Bulli s hladnim pivom in radlerjem in Brincelj gin van z odličnimi coctaili.

Ne zamudite Karavane okusov in si napolnite želodčke z dobrotami od petka, 2. junija dopoldan, do sobote, 3. junija zvečer.

Pridite lačni, hujšali bomo kdaj drugič.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
BANDIT
BANDIT
11 mesecev nazaj

Hahaaahha a hrana bo v srbski ceni tej pridem

Dogodki

V Slovenj Gradcu se bo med 2. in 3. junijem 2023 mudila Karavana okusov, prvi slovenski food truck festival.