Search
Close this search box.

Dvorec Bukovje za noč čarovnic vabi na magično zabavo

V Bukovju je že čutiti prisotnost magičnih sil čarovnic in duhov, ki si bodo dali duška zadnji večer v oktobru.

Delavnice, poslikave, zvarki, ognjeni zmaj Čupakabra, profesionalni čarodej, tolkalci in druga strašljiva presenečenja zagotavljajo grozno zabavni večer, zato ne smete manjkati,” sporočajo organizatorji dogodka Noč čarovnic na dvorišču Dvorca Bukovje.

Konec oktobra se po eni strani pripravljamo na dan spomina na umrle, ko po tradiciji obiščemo grobove svojcev, po drugi strani pa je ta čas vse prej kot miren, saj tudi po Sloveniji divjajo čarovnice. Zadnji oktobrski dan bo Dvorec Bukovje ponovno preplavila pisana druščina malih ter velikih čarovnic in čarovnikov. Letos bo shod še večji, boljši in atraktivnejši, zagotavljajo prireditelji.

Kot vsako leto boste lahko poskrbeli za svojo čarovniško opravo in poslikavo obraza, se udeležili delavnic in animacij, se posladkali s čarovniškimi prigrizki, miškami in praženim krompirjem, manjkal ne bo niti čarovniški zvarek. Na odru vas bo zabavala žonglerska in ognjena skupina Čupakabra, za glasbeno vzdušje bodo poskrbeli StrojMachine, za magijo in čaranje pa edinstveni čarodej Sam Sebastian. Najpogumnejši pa se boste lahko preizkusili tudi v čisto pravih čarovniških skokih s smučmi na Mini Planici.

Vstopnina odrasli 3 €, otroci BREZPLAČNO. Fotografija je simbolična.

Ker se shoda čarovnic udeleži vsako leto več čarobnih bitij, vas organizatorji zaradi omejenega števila parkirnih mest za vozila vseh velikosti in oblik prosijo, da jih pustite na parkiriščih pri avtobusni postaji, Zadrugi ali kje drugje v Dravogradu. Do prizorišča bo z avtobusne postaje organiziran brezplačen krožni prevoz. Seveda pa se lahko do Bukovja podate tudi peš. Izognite se gneči in pridite pravočasno.

Vstopnina za odrasle čarovnike in čarovnice je 3 €, za otroke seveda BREZPLAČNO! V primeru slabega vremena prireditev odpade.

Vljudno vabljeni, da v Dvorcu Bukovje preživite še eno nepozabno čarovniško popoldne v četrtek, 31. 10., med 17. in 20. uro!

Vir: Tic Dravograd

Dogodki

V Bukovju je že čutiti prisotnost magičnih sil čarovnic in duhov, ki si bodo dali duška zadnji večer v oktobru.