Search
Close this search box.

Dvorec Bukovje: Bodoči mladoporočenci vabljeni na največji poročni sejem na Koroškem

Še nekaj dni nas loči do trenutka, ko bo svoja vrata odprl že 9. Poročni sejem v Dvorcu Bukovje, ki bo tokrat potekal 16. 2. 2019, med 10. in 17. uro. Na največjem tovrstnem sejmu pri nas boste lahko mladoporočenci, svatje in ostali obiskovalci dobili vse potrebne informacije glede enega izmed najpomembnejših dogodkov v vašem življenju, poroke. Pestra ponudba pa je zanimiva tudi za vse, ki vas v naslednjih mesecih čaka valeta ali maturantski ples.

Tudi letos vam bodo svoje storitve in izdelke predstavili ponudniki gostinskih, frizerskih in cvetličarskih storitev, prodajalci ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil, lepotni saloni, vinarji, slaščičarji, zlatarji, fotografi, snemalci, ansambli in ostali glasbeniki, manjkali ne bodo niti ponudniki otroških animacij. Razstavljavci poleg novosti obljubljajo tudi predstavitev novih trendov, sejemske popuste in ugodnosti ter nagradne igre za obiskovalce.

Že tako pestro dogajanje bodo popestril tudi člani zasedbe Kimperk teater ter Luka Basi.

Obiščite Dvorec Bukovje, kjer vam bodo najboljši poročni ponudniki z znanjem in izkušnjami svetovali ter olajšali vaše predporočne priprave. Dobrodošli tudi vsi, ki imate v bližnji prihodnosti v načrtu kakšno slovesnost, saj je sejem namenjen vsem svečanim priložnostim. Vstop je prost.

Dogodki