Search
Close this search box.

Dunja Vrhovnik kljub odličnemu nastopu ostala brez finala

Dunja, ki je prvič prijela za kitaro že v otroštvu, pri manj kot treh letih, je pred današnjo oddajo povedala: »Sporočam, da so priprave že v polnem teku, nestrpnost raste. Želim si, da Korošci stopimo skupaj in nas z glasovi popeljemo v finale. Želim si razturati.« Želja se ji kljub ogromni podpori Korošcev in odličnemu nastopu ni izpolnila. 

Korošica Dunja je v polfinalu oddaje Slovenija ima talent

Na odru se je Dunja predstavila s pesmijo Shallow. Nad predstavitvijo so bili navdušeni tudi žiranti, ki so jo z odra pospremili s samimi pozitivnimi in spodbudnimi komentarji, vendar ji je na koncu zmanjkalo zelo malo, da bi prišla v veliki finale, ki bo 23. 12. 2018.

Dunja je po nastopu dejala: »Tako sem srečna. Slovenec ti oprosti vse, samo uspeha ne. Kar pa ne velja za Korošce. Danes je z mano cela Koroška.« Izjavo po oddaji še čakamo. 

Je do polfinala prišla zaradi koroške trme, kot rada pove sama, ali jo je v sam vrh popeljal talent, ocenite sami. Danes je Dunja ponovno dokazala, da je ta »prava Korošica«, nastop, ki ga je tudi tokrat izpeljala z žarom v očeh, ob podpori družine in prijateljev, je izpeljala več kot odlično, na kar smo lahko ponosni vsi Korošci. Zagotovo jo bomo še videli in slišali na odrih širom Slovenije.