Search
Close this search box.

Dunja se vrača v finale “Talentov” kot VIP povabljenka

O tem, da bomo Dunjo ponovno videli v oddaji Slovenija ima talent, smo že pisali v preteklih dneh.

Korošica Dunja se vrača v oddajo Slovenija ima talent

Dunja je nam pred dnevi na vprašanje, ali to pomeni, da gre v finale, odgovorila: »Lahko povem, da bom v oddaji še sodelovala, da sem dobila veliko presenečenje – zlato kuverto z zlato vsebino. Kaj pa je v njej, pa bomo izvedeli v nedeljo.«

Danes je napočil trenutek, ko so nekateri že izpadli tekmovalci zopet sodelovali na »Talentih«. V oddaji se je zgodilo kar nekaj presenečenj. Pri odpiranju zlatih kuvert z zlato vsebino pa so tekle tudi solze sreče in veselja.

Danes so na “Talentih” podrobneje predstavili nekaj izpadlih tekmovalcev, med njimi tudi Dunjo, ki je v oddaji tudi tokrat spregovorila o anoreksiji. Za konec pa še o istospolni usmerjenosti, o čemer, kot pravi, ji ni težko govoriti.

»Hej, Koroška gre naprej«, bi dejala Dunja. V ovojnicah so bile namreč nominacije za udeležbo v finalni oddaji. Kar pomeni, da ima Korošica Dunja Vrhovnik kot VIP povabljenka, v finalni oddaji, ki bo na sporedu 23. 12. 2018, možnost osvojiti nagrado v vrednosti 3000 evrov. 

Naj omenimo, da ji boste lahko še pred tem prisluhnili na Predbožičnem koncertu v Črni na Koroškem, ki bo 21. 12. 2018 ob 19.00 v KD Črna. Vstop je prost.