Dražba poslovne stavbe v lasti DUTB v središču Radelj ob Dravi uspešna

Dražba poslovne stavbe v središču Radelj ob Dravi, ki jo je DUTB prevzela v stečajnem postopku družbe Koroška trgovina, je bila uspešna, so za STA povedali na DUTB, kjer pa podrobnosti glede dražbe ne razkrivajo. Izklicna cena za nepremičnino je bila sicer določena pri 75.000 evrih brez davka, zanimanja za nakup je bilo po navedbah DUTB precej.
radlje 6

Štirietažna poslovna stavba na Koroški cesti 3 v Radljah ob Dravi je bila zgrajena leta 1890 in kasneje večkrat obnovljena, nazadnje leta 2006. Danes je objekt, ki je že nekaj let prazen, potreben celovite prenove.

V pritličju je prostor, namenjen trgovini z izložbenim oknom, v nadstropjih so pisarne, možna je tudi preureditev v stanovanja, v kleti so skupni prostori. Skupna neto tlorisna površina objekta je nekaj več kot 600 kvadratnih metrov, je razvidno iz objave dražbe na spletnih straneh DUTB.

V stavbi, pred katero je avtobusna postaja, je nekdaj imela prostore Koroška trgovina, ki je šla v stečaj leta 2013. V stečajnem postopku je stavbo prevzela DUTB, tokratna e-dražba za prodajo stavbe pa je bila prva za to nepremičnino.

V zvezi z e-dražbo, ki je potekala v torek, so na DUTB pojasnili še, da bodo rezultati dražbe ponudnikom znani v roku 10 dni po izvedeni dražbi, pri čemer pa DUTB dosežene vrednosti prodane nepremičnine ne razkr

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije