Search
Close this search box.

Dravograjska noč: čez dan zabava za najmlajše, zvečer koncert Rok’n’Banda z gosti

V soboto, 6. julija v Dravogradu na prireditvenem prostoru “Lukna” čez dan pripravljajo zabavo za najmlajše, zvečer pa koncert na katerem bodo nastopili tudi člani skupine Rok’n’Band.

Od 15. ure naprej bo na prireditvenem prostoru “Lukna” otroški dan, kjer bodo za vaše najmlajše pripravili otroške animacije, zabavali jih bodo superjunaki, spuščali se bodo lahko po napihljivih toboganih ter se posladkali z otroško “street food” hrano.

Od 21. ure dalje pa vas bodo zabavali člani skupine Rok’n’Band & Obvezna smer, Trio Rudija Breznika, Čaga Boys in Trubači iz Srbije.

Rok’n’Band svoj navdih črpa iz glasbe petdesetih let in njenih najodmevnejših izvajalcev. Rok Ferengja je Rok’n’Band ustanovil leta 1995 in vse od takrat fantje svojo uspešnost dokazujejo z številnimi odlično obiskanimi koncerti, svojo pravo energijo pa pokažejo na odru.

Jagode in čokolada, Dej ruk’n me, Moja mlada ljubica, Nika, Vedno bom le tebe ljubil, Ostani še minuto in Verjemi – to je samo nekaj velikih uspešnic skupine, ki si je našla svoje mesto na slovenskem glasbenem prizorišču.

Nastopili pa bodo tudi člani Tria Rudija Breznika, ki so v tem letu s srčnostjo pomagali že številnim, tudi Lovru iz Dravograda. Sodelovali so na izboru “Štajerska glasbena zvezda“, o katerem si lahko več preberete TUKAJ.

FOTO: Trio Rudija Breznika

Dogodki