Drago Delalut prejel priznanje za življenjsko delo

FOTO: Obrtno podjetniška zbornica Slovenije
Znan koroški podjetnik Drago Delalut je minuli teden prejel priznanje za življenjsko delo v gostinstvu in aktivno sodelovanje pri zastopanju interesov obrtnikov in podjetnikov na področju gostinstva in turizma.
FOTO: Obrtno podjetniška zbornica Slovenije
Najvišje priznanje v turizmu so mu podelili na slovesnosti v okviru Dnevov slovenskega turizma (DST), ki so osrednji strokovni dogodek v turizmu. Letos so potekali od 12. do 14. oktobra v Novi Gorici.
Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije, Turističnogostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresnoturistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in druge.
Preberi še:  Na Koroškem lani manj prometnih nesreč kot leto prej

prijavi se

prijavi se v svoj račun