Drago Delalut prejel priznanje za življenjsko delo

FOTO: Obrtno podjetniška zbornica Slovenije
Znan koroški podjetnik Drago Delalut je minuli teden prejel priznanje za življenjsko delo v gostinstvu in aktivno sodelovanje pri zastopanju interesov obrtnikov in podjetnikov na področju gostinstva in turizma.
FOTO: Obrtno podjetniška zbornica Slovenije
Najvišje priznanje v turizmu so mu podelili na slovesnosti v okviru Dnevov slovenskega turizma (DST), ki so osrednji strokovni dogodek v turizmu. Letos so potekali od 12. do 14. oktobra v Novi Gorici.
Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije, Turističnogostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresnoturistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in druge.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.