Search
Close this search box.

Dolgoletna tradicija Pekarne Zorman zdaj tudi na novi lokaciji

Pekarna Zorman ima na Koroškem dolgo tradicijo in slovi po svojih odličnih pekovskih izdelkih. Zdaj jih boste še lažje obiskali in si privoščili njihove dobrote, saj odpirajo novo poslovalnico.

Ker dobrih stvari nikoli ni preveč, imajo v Pekarni Zorman za vas čudovito novico. Poleg že doslej odlično obiskanih prodajnih mest za vas odpirajo novo pekarno in trgovino, ki jo boste našli v bližini srednješolskega centra v Slovenj Gradcu, na naslovu Celjska cesta 10. V novi poslovalnici vas bodo razvajali vsak dan, od ponedeljka do petka, med 5. in 16. uro.  

Nova poslovalnica že kmalu odpira svoja vrata, točen datum pa boste izvedeli na Facebook profilu Pekarne Zorman.

Kot ste že vajeni iz prodajalne na tržnici, kjer vas vsakodnevno razvajajo s svojo odlično ponudbo, bodo tudi v novi poslovalnici skrbeli za vaše želodčke z dnevno svežimi sendviči, med katerimi je zagotovo najslavnejši Dijaški sendvič, picami in ostalimi pekovskimi izdelki, kot so njihovi odlični krofi, štručke s sirom in šunko, domač mesni in sirni burek, prav tako pa bodo na voljo vse vrste sveže pečenega kruha, od polnozrnatega, mešanega, rženega in belega. Zagotovo se bo našlo nekaj za vse lačne želodčke, ki med odmorom med poukom ali med malico v službi potrebujejo okrepčilo, pa tudi vse tiste, ki si doma najraje privoščijo svež, dišeč kruh.

DELOVNI ČAS NOVE POSLOVALNICE:

OD PONEDELJKA DO PETKA: MED 5. IN 16. URO

OB SOBOTAH IN NEDELJAH: ZAPRTO

Poleg tega bo najmlajša izmed poslovalnic Pekarne Zorman poskrbela tudi za to, da se boste tisti najzgodnejši prebudili ob odlični skodelici kave, ki vam jo bodo ponudili v najbolj priročni obliki – Coffee to go, ta pa bo za vse kavoljube na voljo preko celega dneva. Za osvežitev pa bodo poskrbeli s hladno pijačo iz dobro založenega hladilnika.

Zato že kmalu vabljeni v novo prodajalno Pekarne Zorman na Celjski cesti 10 v Slovenj Gradcu, kjer bo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 5. in 16. uro, dišalo po svežih dobrotah.

Pekarna Zorman ima na Koroškem dolgo tradicijo in slovi po svojih odličnih pekovskih izdelkih. Zdaj jih boste še lažje obiskali in si privoščili njihove dobrote, saj odpirajo novo poslovalnico.