Search
Close this search box.

Dobrodelna Katra na obisku na Koroškem

Danes se je dobrodelna Katra, skupaj z lastnikom Tomažem ustavila tudi na Koroškem.

Na Koroško je danes prispela tudi najbolj znana dobrodelna katra. Verjetno noben predsednikov avtomobil ni spisal takšne zgodbe kot vsem nam znana »katrca«. Dolgo potovanje od Ljubljane, čez Koroško in Gorenjsko, je »dobrodelno katro« pripeljalo nazaj na Koroško.

Najprej se je skupaj z lastnikom Tomažem ustavila pri družini Fratar, nato pa je nadaljevala svojo pot v Slovenj Gradec, kjer bo prisotna na Mirovniškem festivalu in Festivalu drugačnosti.

In seveda bo ponovno dobrodelna, sredstva namreč tokrat zbira za Društvo paraplegikov Koroške in njegovega člana, katerima so poplave poškodovale vozila do te mere, da potrebujejo nova.

Na Facebook strani Katra Fratar so zapisali:Danes je za našo družino poseben dan. Na obisku imamo našo-vašo dobrodelno Katro, skupaj z lastnikom Tomažem. Ta pravi, da ko doma, v Selcih omeni Koroško, je Katra vsa v pričakovanju potovanja v njej ljube kraje, na katere jo veže VEEEELIKO NEPOZABNIH SPOMINOV NA SRČNE IN DOBRE LJUDI. HVALA ZA OBISK in POLEPŠAN KONEC TEDNA !”

Vir: Katra Fratar

Dogodki

Danes se je dobrodelna Katra, skupaj z lastnikom Tomažem ustavila tudi na Koroškem.